90 DAKİKALIK ZORLU MÜCADELEYİ DEĞERLENDİRDİLER 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 17'nci maçında evinde Weecoıns Kırklarelispor'u ağırladı. 90 dakikalık bu zorlu mücadelede bir gol gören Fethiyespor evinde 3 puanın sahibi oldu. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 17’nci maçında evinde Kırklarelispor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptı. Teknik heyet ve yönetim kurulu ise 90 dakikalık zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

ALTIN, “ŞUANA KADAR PLANLARIMIZ ÜST DÜZEY GİDİYOR”
Yapılan planların üst düzeyde gittiğini belirten Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Ben öncelikle şunu söylemek istiyorum; taraftarıma çok teşekkür ediyorum, bu hafta biraz daha kalabalıklardı. Çocuklarımıza, bizlere destek verdiler. Sizlere teşekkür ediyorum. Köşe yazarlarınızın, sizlerin yaptığı yorumlar futbolculara moral ve motivasyon oluyor. Sizlerin de bildiği gibi zor bir süreçten geçiyoruz. Takımı yeni yeni tanımaya başlıyorum. Bizim ocağa, araya kadar çok iyi gitmemiz lazım.  Şu ana kadar planlarımız üst düzey gidiyor. 2 maç, 6 puan bizi artık hedefimize doğru yavaş yavaş yaklaştırıyor. Önümüzdeki iki maçı da başarılı bir şekilde atlattıktan sonrası için bizim hedefimiz belli.  Hedefimiz ilk 6 ya girmek ve buna girebilecek güçteyiz. Başkanım ve yönetim kurulumun bizlere çok sıcak davranması, futbolcuların istek ve arzularını uzatmadan yerine getirmeleri bizim için artı puandır. Futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 40-45 boyunca sahada 10 kişi mücadele ettikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Bu puanı futbolcularımızın ailelerine, kendilerine, taraftarımıza armağan ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz belli. Cezalılarımız, sakatlarımız var. Onlar da geldiği zaman üst düzey performans yakalayacağız” dedi. 

ALTIN, “KIRMIZI KARTI HAK ETTİK”
İlyas Yılmazer’in yediği kırmızı kartı hak ettiklerine dikkat çeken Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Kırmızı kartı hak ettik, İlyas’ı kutluyorum. Bir kademe olumsuzluğu yaptı ama ben her zaman söylüyorum; “eğer bu pozisyonda kırmızı kart görüyorsan, başım üzerinde yerin var. Ama karşı takımla konuşarak veya hakemle tartışarak alırsan, cezanı keserim.” diye. Kimse kusura bakmasın.  Bıraksaydı; karşı karşıya gol oluşabilirdi. Oyuncumun kırmızı kart görmesini, takım adına artı 1 puan olarak yazıyoruz. Kimse kırmızı kart görmek istemez ama pozisyon icabı gereken bir olaydı.  Futbolcularımız inandılar, inançlarını sahaya yansıttılar. Birlik ve beraberlikleri sayesinde 3 puanı aldılar. Hepsini kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

ALTIN, “HERKES PERFORMANSININ ÜZERİNDE MÜCADELE ETTİ”
Futbolcuların 90 dakikalık performansını değerlendiren Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Futbolda olumsuzluklar var. Orada o koordinasyon bozukluğu, belki rüzgârdan dolayı topun dengesinin bozulması bunu gerektirdi. Hiç kimseyi suçlamıyoruz bu konuda.  Herkes performansının üzerinde mücadele etti. En azından 1 hafta antrenmanda çalıştıklarımızın sağlıklı bir şekilde geri dönüşünü aldık. Ufak tefek olumsuzluklarımızı her hafta çalışarak gidermeye çalışacağız. Futbol hareketli bir oyun olduğu için muhakkak birtakım olumsuzluklar olacaktır. Bu yüzden bizde hem görsel olarak hem teorik olarak hem pratik olarak çocuklarımızla çalışmalarımızı yapıyoruz. Algılayıp, sahada uygulamaları çok iyi. Bu benim hoşuma gidiyor, beni mutlu ediyor” şeklinde konuştu 

ALTIN, “DEPLASMANDA, İYİ BİR TAKIMLA MÜCADELE EDECEĞİZ”
Önümüzdeki hafta Trabzon’da oynanacak olan karşılaşmayı da değerlendiren Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Deplasmanda, iyi bir takımla mücadele edeceğiz. Ama hiç fark etmez. Biz mücadelemizi, istek ve arzularımızı sahaya yansıttığımız sürece oradan da 3 puan alırız. Kim ne dersi desin. Benim her çıktığım maç 3 puandı. Ben hikâye dinlemem. İnşallah Trabzon’dan da 3 puan alacağız. Taraftarımızın galibiyetle Trabzon’dan döndüğümüz zaman bizi havaalanında karşılamasını bekliyoruz” dedi. 

ÇATAL, “ÇOCUKLAR İYİ SAVAŞTI, İYİ MÜCADELE VERDİ”
90 dakikanın zorlu geçtiğini ve futbolcuların iyi bir mücadele verdiğini belirten Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Son 40 dakika 10 kişi oynadık, bir kişi eksik oynadık. Çocuklar iyi savaştı, iyi mücadele verdi. Onlarıda kutluyorum. Elimizden geldiğince iyi mücadele ettik” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN BAKIRCI, “İYİ BİR MAÇ ÇIKARDILAR, KOLAY DEĞİLDİ”
Zorlu geçen 90 dakikayı değerlendiren Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, “İlk önce çocukların mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. İyi bir maç çıkardılar, kolay değildi. 40 dakika 10 kişi oynamak zor. Ama bunu başardılar. Yeni hocamız geldiğinde de söyledim. Bizi takip edin dedim evet biz zor bir dönemeçten geçtik. Takım biraz rezil oldu. Ama yeni hocamızla yeni teknik ekibimizle, yönetim kurulumuzla ayrı bir havaya girdik. Çünkü biz olayları nasıl oluyor görüyoruz.  Antrenman, antrenman hepsini takip ediyoruz. Daha önceki çalışmalarıyla bugünkü çalışmalarında çok büyük bir fark var.  Çocuklarımıza bir özgüven geldi. Futbolcu olduklarını hatırladılar. Ben hocama ve kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bu işin devamı gelecek. Kötü günlerde geçirdik. Bizi takipte kalın. Ben taraftarlara da çok teşekkür ediyorum. Biraz daha seyircimizin olması gerekti. Bizi daha fazla desteklerse daha iyi olur. Şimdi bu maçımız bitti arkasından Trabzon deplasmanı var. İnşallah oradan da hayırlı bir neticeyle döneriz.  Herkese hocama, çocuklara, taraftarlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şey farklı olacak” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN