ADAY ADAYI AVUKAT AYDIN TİLKİCİ'DEN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Avukat Aydın Tilkici, milletvekillerini ziyaret etti. Aday Adayı Tilkici seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktarıp, değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seçim çalışmaları kapsamında CHP Muğla Milletvekilleri Burak Erbay ve Süleyman Girgin, Ankara Milletvekili Levent Gök ile Antalya Milletvekili Cavit Arı’yı ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, yürüttüğü faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde genel seçim üzerine konuşuldu. 

Ziyaretlerini değerlendiren CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, “Ankara programım kapsamında Muğla Milletvekillerimiz Burak Erbay ve Süleyman Girgin, Ankara Milletvekilimiz Levent Gök ile Antalya Milletvekilimiz Cavit Arı’yı ziyaret ettim. Seçim çalışmaları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunduk. Destekleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN