Aday Yiğit, Vatandaşların ve Esnafların Taleplerini Dinledi

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milas'a bağlı Selimiye Mahallesi'nde semt pazarını ziyaret ettiler. Vatandaşların ve esnafların taleplerini dinleyen Milletvekili Adayı Yiğit, halkın hayat pahalılığına sebep olan geçici sığınmacılarından bıktığını dile getirdi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve ekibi, gezileri kapsamında Milas Selimiye semt pazarında esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Bölge sakinlerinin yoğun ilgiyle karşıladığı Milletvekili Adayı Yiğit hem sorunları dinledi hem de projelerini de anlattı. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Yiğit, kullanılacak oyların çok değerli olduğunu ifade ederek; seçmenlerin sandığa gitmeleri yönünde çağrıda bulundu. 

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit açıklamasında, “Seçim çalışmalarımıza Milas’ın Selimiye Mahallesi’nde devam ettik. Semt pazarının ardından esnaflarımızı gezdik. Şunu gördük, halkımız hayat pahalılığına neden olan geçici sığınmacılardan bıkmış durumda” şeklinde ifadeler kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN