Adaylardan esnaf ve mahalle ziyareti

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve ekibi, il genelindeki ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seçim çalışmaları kapsamında Milas semt pazarını ziyaret eden Zafer Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve beraberindeki heyet, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Adayı Yiğit, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. Semt pazarı esnafı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Zafer Partisi Muğla Milletvekili adayları, ülke genelinde yaşanan sorunlar ve bunlarla ilgili çözüm önerileri hakkında bilgilendirmede bulundular. 
Daha sonra Milas’a bağlı Kırcağız, Bahçeburun, Kafaca ve Dibekderesi mahallelerini ziyaret eden Zafer Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve ekibi vatandaşların sorunlarını dinlediler. 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerin ülke adına büyük önem taşıdığını vurgulayan Milletvekili Adayı Ünal, kendilerine gösterilen yoğun teveccühten dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ettiler. 
Muğla genelinde ekip olarak yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Zafer Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, “Halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Ülkemizdeki mevcut sorunları ve bunların çözüm yollarını anlatıyoruz. Halkımız bizi ilgi ve teveccühle karşılıyor. Herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN