AK Parti gücünü arttırıyor

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı büyümeye devam ediyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından katılımların arttığı Ak Parti'ye son olarak geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saadet Kansız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılım sağladı. Aynı zamanda programın sonlarına doğru ilçe teşkilatına gelen Deva Partisi eski gençlik kollar başkanı İsa Özdemir'de resmen AK Parti'ye geçti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

14 Mayıs seçimlerinde adayların yüzde 50.1, seviyesine ulaşamamasının ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. Bu süreçte geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saadet Kansız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte rozet takım törenine katıldı. Aynı zamanda programın sonlarına doğru ilçe teşkilatına gelen Deva Partisi Eski Gençlik Kolları Başkanı İsa Özdemir’de AK Parti’ye üye oldu.

AK Parti İlçe Binasında düzenlenen programa Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Geçmiş Dönem Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Ölüdeniz Eski Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz ve partililer katıldı. 

Düzenlenen rozet takım töreninde çeşitli açıklamalar yapıldı.

Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, “Değerli hemşerilerim sizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Başkanımın da ifade ettiği gibi bugün yeni bir katılım yeni bir güç yeni arkadaşlar ile birlikte daha çok güçlenen bir AK Parti var. 14 Mayıs seçimleri öncesi özellikle anket şirketlerinin manipülasyonları ile oluşturulmaya çalıştırılan olumsuz algıyı milletimiz 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destek ile kırmıştır. Önümüzde de 28 Mayıs var. İnanıyoruz ki tüm Türkiye'de olduğu gibi Muğla ve Fethiye'de cumhurbaşkanımıza daha büyük destek olacaktır. Sahadan gördüğümüzde budur açıkçası. Tabii ki bu süreçte Muğla'da da olduğu gibi biz 13 ilçemizi geziyoruz ve sahada son derece güzel bir hava var. Gün geçtikçe partimiz güçleniyor. Ben AK Partili herkesi kutluyorum."

Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. 14 Mayıs'ta olan seçimin birinci ayağı bitti. Milletvekili olarak 323 milletvekilli mecliste çoğunluğu sağladık. İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi büyük önem arz ediyor. Bizde çoğunluk olmasaydı şu an ortalık karışırdı. Cumhurbaşkanımız %49,5 oy aldıysa her iki kişiden birinden oy aldığı anlamına geliyor. Ben desteklerinden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sandığa İsrail girmiyor batı girmiyor siz millet giriyor. En doğru kararı bu vatandaşlarımız verir. Cumhur ittifakı olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu seçim çok hızlı açıklanacak. Cumhurbaşkanımızın oyu %50,2 falan olsaydı bunlar ortalığı karıştırdı. Şaibe yaptı derlerdi. Son güne kadar çalışacağız. Dünyada en çok üyesi olan parti AK Parti."

Saadet Kansız ise, “Depremden dolayı biz bu katılımı ertelemiştik. Bugüne nasip oldu. Diğer partilerde siyasete çağırdı fakat ben gitmedim. Baktım ki altılı masanın bir bacağı yedi ile doldurulmuş. Terör örgütleriyle, yurtdışı bağlantılı altı masa vardı. Ben milliyetçiyim asla kabul edemem. Doğru tarafta olmayı tercih ettim."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN