ALİ GAFFAR OKKAN CADDESİ'NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Fethiye Belediyesi ve ADM Elektrik Dağıtım AŞ. işbirliğinde Ali Gaffar Okkan Caddesi'nde elektrik hatlarının yer altına alınması, enerji güçlendirme çalışması yapılmasının ardından Fethiye Belediyesi, üstyapı çalışmalarına başladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın bölgedeki esnafların sorunlarının çözüme kavuşması için ADM şirketiyle bir dizi görüşme gerçekleştirmişti. Bu bölgede artan güç talebi, bundan kaynaklı sık yaşanan elektrik kesintileri ve hatların yer altına alınmasını kapsayan çalışma, ADM şirketi tarafından tamamlandı. Fethiye Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen çalışmalar kapsamında altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından parke çalışması başladı.  

KARACA, “İŞLETMENLERİN SIKINTILARINA KULAK VERDİK”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Gaffar Okkan Caddesi ve civarında yeni işletmelerin, yapıların elektrik aboneliği noktasında yaşadığı sıkıntılara kulak verdik. Şirket yetkilileriyle görüşmelerimiz sonucunda Fethiye’mizin dört bir yanında olduğu gibi bu bölgedeki elektrik hatlarının da yer altına alınması ve enerji güçlendirme çalışmaları tamamlandı. Altyapı çalışmasının tamamlanmasının ardından, Belediyemiz üstyapı parke döşeme çalışmalarına başladı. Fethiye’mizde halkımızın gerçek sorunlarına çözüm getirmeye devam edeceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN