ALTIN, 'MAĞLUBİYETİN SORUMLUSU BENİM'

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, ikinci yarının ilk maçında alınan mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyespor ikinci yarının açılış maçında evinde Zonguldakspor’a 1-2 mağlup oldu. Sahada sergilenen oyun taraftarı tatmin etmezken, maç sonrası Teknik Direktör Erhan Altın açıklamalarda bulundu.
“İKİNCİ YARIYA KÖTÜ BAŞLAMAK ÜZÜCÜ BİR ŞEY”
Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın yaptığı açıklamada, “İkinci yarıya kötü başlamak üzücü bir şey. En çok da taraftarlarımızı üzdük. Stadı da doldurmuşlardı, desteklerini maç sonuna kadar esirgemediler. Tabi ki kamuoyunun bilmediği bir nokta var. Biz bir hafta boyunca çocuklarımızın rahatsızlıklarıyla uğraştık. Siz de fark etmişsinizdir.  Hastaneye götürdük, serumla kendilerine geldiler. Sinan olsun diğerleri olsun. Mücadelelerini tam istedikleri gibi sahaya yansıtamadılar.  Bu biraz bizi zorladı. Eğer hastalıklar olmasaydı biliyorum ki bu maçı iyi bir sonuçla bitirirdik. İstediğimiz futbol oldu mu olmadı. Bireysel hatalardan, top ayağımızdayken çalım yerine topu koşturacağımıza kaptırıyoruz ve gol yiyoruz. Tabi ki top sendeyken ister istemez, savunmada kontraysan bozukluğu oluyor. Top bizde atak yapacağız diye onu beklerken gol yiyoruz. Ama beklemediğimiz bir sonuç. Galibiyeti bekledik. Ne olursa olsun bunu düzeltmez adına sorumluluk bende. Futbolcularımda değil, bende bir de kadromuzun geniş olmaması bizi biraz zorladı. Aslında rahatsız olan arkadaşlarımızı oynatmamız lazımdı. Top tekniği ve futbol zekası olan iki takım futbolcumuz var içeride. Rakip gerçekten dinç hakikaten tebrik ediyorum. Burada onları takip ettim biz basını da takip ettik.  Buraya 3 puan almaya geliyoruz dediler, 3 puan aldılar. Tebrik etmekten başka bir şey yok. Çalışıp düzeltmekten başka bir çare yok. Yine diyoruz, hedef hedef diye. Arzularımızı futbolcularımızla daha içiçe soktuğumuza inanıyorum ki bu işin üstesinden geleceğiz. Bu sadece bir mağlubiyet. Önümüzde daha çok maçlarımız var. Biz buradan ders çıkarıp, derslerimizi iyi çalışacağız. Ve iyi sonuçlarla taraftarımızı mutlu edeceğiz, teşekkürler” şeklinde konuştu.
“HİÇ KİMSENİN HİÇ ŞÜPHESİ OLMASIN”
Konuşmasına devam eden Altın, “Yani beklediklerim var. Bizim sıkıntımız önde hamle yok. Oktay’a da çok büyük bir yük, ister istemez. Onu dinlendirme şansı bulamıyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Yeni gelen arkadaşlarımızla da kısa süreçte çalışma şansı bulabildik. Biz bir hafta daha çalışma fırsatı bulabilseydik daha da güçlü daha da gür olurduk. Onun sıkıntılarını yaşadık ama futbolun doğasında olan şeyler. Biz bir görev aldık. Görevimiz futbolcularımızla birlikte en güzel formda göstereceğiz kendimizi. Hiç kimsenin hiç şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
“1 HAFTA DAHA OLSAYDI SONUÇ DAHA İYİ OLACAKTI”
Oynanan oyun hakkında konuşan Altın, “Çocuklara bir şey gösterilmemiş, bir şey öğretilmemiş. Onlarda kendi doğaçlama ve bireysel oynamaya çalışıyorlar. Onlara da kızamıyoruz. Tabi ki de bu bir süreç. Bizde bu süreci o doğrultuda yapıyoruz. Her şeyimizi sahada görüyorsunuz. Ben çocuklarımda suç bulmuyorum. Suçlar bizlerde, teknik adamlarda. Bizler eğer onları sağlıklı bir şekilde eğitemezsek, suç bizimle. Çünkü bir alışkanlık var, bu alışkanlıklarından vazgeçemiyorlar. Çok uğraşıyorum hatta antrenmanlar da tıp oynatıyorum. Konuşmak yok yani tıp. Herkes kendi tercihlerini kullansın, herkes kendi inisiyatifini kullansın. Bu uzun bir süreç hemen olacak diye bir şey yok. Bunu çalışa çalışa düzelteceğiz. Tabi ki sezon başında yapılan olumsuz antrenman sonuçları buraya kadar geldi. 1 hafta daha olsaydı sonuç daha iyi olacaktı. Kabahat bizde. Bu süreci en kısa sürede düzelteceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN