AZİZ ÇETİNKAYA SERGİSİ HALKLA BULUŞUYOR

Fethiye'nin ilk ve en eski özel sanat galerisi Çetinkayalar İş ve Sanat Merkezi (Aziz Çetinkaya) Sanat Merkezi 16 Kasım Çarşamba günü saat 16.00'da kapılarını Fethiye halkına açıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’nin ilk ve en eski özel sanat galerisi Çetinkayalar İş ve Sanat Merkezi (Aziz Çetinkaya) Sanat Merkezi 16 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’da kapılarını Fethiye halkına açıyor. Açılışta Hüseyin Macar ve Mahmut Dündar’ın eserleriyle sergi açılacak. Akabinde canlı resim şovu yapılacak. Açılışın devamında birbirinden güzel eserler sergilenecek.
ÇETİNKAYA, “FETHİYELİ SANATSEVERLERE HİZMET VERECEĞİZ”
Program hakkında konuşan Aziz Çetinkaya, “ Bu güzel kültür ve sanat evimizde iş ve sanatı kopararak Fethiyeli sanatseverlere hizmet vereceğiz. 16 Kasım saat 16.00’da açılış yapacağız. Sanat evimizde resim sergileri, fotoğraf sergileri, heykel seramik sergileri ve bunun yanında imza günleri, söyleşi günleri, slayt gösterileri olacak. Üst katımızda ise geniş bir koleksiyonumuz var. Sergi devamlı olarak ziyaretçilerimize açık olacaktır. Aynı zamanda sanal ofis hizmeti de vereceğiz. İş hayatında bulunan arkadaşlara hizmet vereceğiz” dedi.

AZİZ ÇETİNKAYA SERGİSİ HALKLA BULUŞUYOR

AZİZ ÇETİNKAYA SERGİSİ HALKLA BULUŞUYOR

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN