Başarılı Kadınların Hayatları Anlatıldı

Başarılı Kadınların Hayatları Anlatıldı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Fethiye Kültür Merkezinde tarihin tozlu sayfalarına adlarını yazdırmış başarılı kadınlarının sunumu yapıldı. 'Kadınların Uzun İnce Yolu' isimli sunumu Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Üyesi ayrıca emekli Edebiyat öğretmeni olan Halis Kirdiş gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

 Fethiye’de Dünya Kadınlar Günü farklı etkinlikler ile kutlanmaya devam diyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında  Fethiye Kültür Merkezi’nde hem  tarihin tozlu sayfalarına adlarını yazdırmış hem de günümüzde  başarılarıyla adlarından söz ettirmiş kadınlarının sunumu yapıldı. “Kadınların Uzun İnce Yolu” isimli sunumu Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Üyesi ayrıca emekli Edebiyat öğretmeni olan Halis Kirdiş gerçekleştirdi.
“Kadınların Uzun İnce Yolu” isimli sunumu yapan Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Üyesi ayrıca emekli Edebiyat öğretmeni olan Halis Kirdiş Safiye Ali, İlk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen, Aerobik Cimnastik Milli Takım Sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı , gazeteci yazar ve kadın hakları savunucusu Nezihe Muhiddin, 2019 AIBA Dünya Kadınlar Boks Şampiyonu Busenaz Sürmeli, Uluslararası Voleybol Federasyonu FIVB tarafından da 'Tarihin En İyi 100 Oyuncusu' listesine seçilen Eda Erdem, BioNTech adlı biyoteknoloji firmasının kurucularından Özlem Türeci  ve daha bir çok hayatlarında başarılı olmuş kadınların özgeçmişlerini anlattı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN