Başkan Akça Basın Açıklaması Yaptı

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin tamamlanmasının ardından AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça basın açıklaması yaptı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça yaptığı açıklamada, sandıklara sahip çıkan tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, "Öncelikle seçim sonuçlarının ülkemiz, milletimiz ve Muğla'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerde sandığa giderek tercihini kullanan, her bir vatandaşımız demokrasimize katkı sağlamıştır” dedi. 

Açıklamasına devam eden Akça, “Aziz milletimizin, gerek meclisteki Cumhur İttifakı çoğunluğuna yönelik kararı ve gerekse de Cumhurbaşkanımızı yeninden cumhurbaşkanı seçme yönündeki kararı 21. Yıllık AK Parti iktidarına olan takdirin bir ifadesidir. Bu seçimde kazanan Türkiye olmuştur. Milletimiz olmuştur. Dün itibari ile seçimler bitmiş olup bundan sonra yapılması gereken birlik ve beraberlik içerisinde Muğla'mız için çalışmak olacaktır. Tekrar sandıklara giderek tercihini belirterek demokrasiye sahip çıkan tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, başlasın Türkiye Yüzyılı diyorum" şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN