BAŞKAN ÇIRALI MAZBATASINI ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminde 13 grubun 13'ünü, 19 Ekim Çarşamba günü yapılan yönetim kurulu seçimlerinde ise 37 meclis üyesinin 37'sinin oyunu alarak tekrar FTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Osman Çıralı, mazbatasını aldı. Yeni FTSO yönetimi adına Başkan Çıralı'ya mazbatası, Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanı Abdulkadir Ungan tarafından verilirken Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı da törene katılarak Başkan Çıralı ve FTSO yönetimini tebrik etti.   

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Adliyesi’ndeki mazbata teslim töreninde Başkan Çıralı’ya, Başkan yardımcıları Ramazan Dim, Muhammet Kökten, Yönetim Kurulu üyeleri Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran ve Veli Önver ile Meclis Üyesi Kemal Hıra eşlik etti. Başkan Çıralı mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Abdulkadir Ungan’dan alırken, törene katılan Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı da Başkan Çıralı ve yönetimine yeni dönemde başarılar diledi. 

Mazbatasını almasının ardından yönetim kurulu ile göreve resmen başladıklarını belirten Başkan Çıralı, FTSO üyelerinin yüksek teveccühüyle sorumluluklarının daha da büyüdüğü bir döneme girdiklerini söyledi. Büyük FTSO ailesiyle birlikte devam eden projeleri tamamlamak, yeni projelerle de Fethiye ve Seydikemer’in sosyoekonomik gelişimine katkı sunmak istediklerini vurgulayan Başkan Çıralı, “Öncelikle bir dönem daha bizlerle yol yürümek isteyen üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Yeni dönemde üyelerimizin büyük desteğinin gücüyle, Fethiyemiz ve Seydikemerimiz için çalışacağız. Devam eden projelerimizin yanına, üyelerimizin ekonomik gelişimine doğrudan ve dolaylı yoldan katkı sunacak birçok proje ekledik. Bu projeleri de hayata geçirmek, bunun yanında üyelerimize eksiksiz hizmet vermek için durmadan çalışacağız.” dedi.  
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN