Başkan Karaca, Açıklamalarda Bulundu

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye'de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, Millet İttifakı Fethiye İlçe Başkanları, parti yöneticileri ve partililerin katıldığı programda, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Açıklamalarda bulundu. 

 “Fethiye’de 57 noktada bir rekor kırdık. Yine bunu 60’ın üzerine çıkarmak için sizlerden hep beraber eforumuzu yükselterek 60’lara 65’lere yükselmek istiyoruz.” Diye konuşan Başkan Karaca, 
“Sizler ve şahsım adına Fethiye’mize hoş geldiniz diyorum. Bir aylık zorlu bir maratondan geçtik. Bu süreçte gecesini gündüzüne katıp, bizlerle birlikte yürüyen Millet İttifakının çok değerli ilçe başkanları başta olmak üzere onlara yardım eden tüm milletvekillerine, gençlik ve kadın kollarımıza bu sürece kadar vermiş oldukları büyük emekten dolayı çok teşekkür ediyorum. 28 Mayısa kadar bir haftamız kaldı neredeyse, çok daha fazla çalışmak zorundayız. Hemen seçimden sonra arkadaşlarımızla birlikte yine oturumlar yaptık.

 Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve bizlere bu konuda yardım eden ilçe yönetimlerimizle farklı ziyaretler yaparaktan 28 Mayısı başarıyla atlatmak için var gücümüzle çalışacağız.  Her gittiğim yerde şunu ifade edebilirim. Sadece 6 genel başkanımızın ve bu değerli ekibin iki yüz üç yüz maddelik bu ülkemizin geleceği adına bir iletisi vardı. Lütfen bunun üzerinden yürüyelim. Size söylemek için bize sataşacaklar, birçok yerde terörle bizi ilişkilendirmeye çalışacaklar, bunun böyle olmadığını da çok iyi biliyoruz. Saldırdıklarını sizlerde gördünüz.

Fethiye’de 57 noktada bir rekor kırdık. Yine bunu 60’ın üzerine çıkarmak için sizlerden hep beraber eforumuzu yükselterek 60’lara 65’lere yükselmek istiyoruz. Ben hepinize şükranlarımı sunuyorum. Sevgili genel başkanımıza da, değerli başkanımıza sizler ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN