Başkan Karaca, 'Çok katlı otopark yapacağız'

İncirköy Camii'nin temel atma töreninde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, çok katlı otopark yapılacağını söyleyerek, 'Elektrikli araçlarla salı pazarından şehir merkezine ring vereceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İncirköy Camii’nin temel atma töreninde konuşarak Fethiye’nin otopark sorununa değindi. Sorunun farkında olduğunu belirterek 4 yıldır trafik sorunu için çalıştığını belirtti. Salı pazarına çok katlı otopark yapılacağını söyleyerek, “Elektrikli araçlarla Salı pazarından şehir merkezine ring vereceğiz” diyen Karaca, açıklamalarına devam etti.
“Çok katlı otopark yapacağız, elektrikli araçlarla salı pazarından şehir merkezine ring vereceğiz.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Otopark sorunumuz var. Fethiye 157 bin üzerinde tescilli aracı olan bir şehir. Yaz döneminde ise bir o kadar daha dışarıdan gelen misafirlerin araçları oluyor. Sonrasında ise trafik kitleniyor. Fethiye’ye acil otopark yapılması ile ilgili 4 yıldır girişimlerimiz var. 
Milli Eğitim Bakanlığından eski ilçenin yerini otopark yapak için istedik. Onun yerine okullar bölgesine onlar için okul yapmayı önerdik. Bu durum olumlu sonuçlanmadı. Biz de kademenin altını Milli Emlak’tan satın aldık. Şimdi ise Salı pazarında giyim bölümünün olduğu yerde plan değişikliği yapıyoruz. O plan değişikliği onaylandığı anda projelendirip hemen ihaleye çıkıyoruz. Çok katlı otopark yapacağız. Elektrikli araçlarla Salı pazarından şehir merkezine ring vereceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN