BAŞKAN KARACA'DAN YABANCI KOMŞULARA NOEL TEBRİĞİ 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye'de yaşayan yabancılara hitaben bir kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Başkan Karaca yaklaşan yeni yıl ve noel münasebetiyle İngilizce ve Türkçe olarak yayımlanan mesajında şu ifadeleri kullandı: "Değerli yabancı komşularımız; Zorluklarla dolu bir yılı geride bırakırken, Fethiye’de yaşayan sizlere yeni yıl ve Noel mesajı gönderme fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Bu dönem, birbirimize sevgi ve şefkat göstermenin, muhtaçlara destek olmanın ve en çok da affetmenin zamanıdır. Geçen yıl yazdığım benzer bir mesajı düşündüğümde, bir yılda aslında ne kadar çok şeyin değiştiğini ve ne kadar şükretmemiz gerektiğini anlıyorum. Hepimizin karşılaştığı zorluklara rağmen, hayattan umut ve ilham bulmak için pek çok nedenimiz var. Geride bıraktığımız yıldan 2023'e taşıyacağımız önemli dersler aldık. Fethiye Belediyesi olarak toplumumuza kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Belediyemizin daha iyi çalışması için önerileri olanlara kapımız açıktır. Yeni yıl tatili sırasında çalışacak görevlileri bir düşünelim: Özellikle de acil servislerde çalışan hastane personelini, sağlık görevlilerini ve daha birçok önemli kamu hizmetinde yer alan çalışanları… 
Yıl boyunca yaptığımız gibi, yeni yılda da bizden daha az şanslı olanlara yine yardım etmeye çalışalım. Komşularımızı ve tanımadığımız insanları desteklemek için neler yapabileceğimizi düşünelim.
2023'e girerken hayatımıza umut ve iyimserlik ruhuyla devam edelim. İleride daha iyi zamanlarımız olacak. Hayat bize ne getirirse getirsin, birbirimizi her zaman desteklemeliyiz. Fethiye Belediye Başkanı olarak, görev yaptığım süre boyunca, mümkün olduğu kadar çok insanı ve yeri ziyaret ederek, halkımıza yardımcı olmak ve bireylerin hayatlarını daha iyi hale getirmek için yorulmadan çalışacağım. Bu konuda çalışan yerel gönüllü kuruluşlar ile birlikte olmaya devam edeceğim. Fethiye halkına ve Fethiye Belediyesi'ndeki çalışma arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ediyorum. Son olarak, kutlayacağınız Noel'in sadece bir neşe ve eğlence zamanı değil, aynı zamanda yalnız ve yardıma muhtaç kişilere sahip çıkılması gereken bir zaman olduğunu hatırlatmak isterim. Tüm Fethiye Belediyesi çalışanları adına yabancı komşularımıza mutlu Noeller, vatandaşlarımıza ise mutlu ve huzurlu bir 2023 yılı dilerim."


The time of the year has arrived where families come together to celebrate the festive season. As we emerge from a year filled with many challenges, I’m delighted to have the opportunity to send a Christmas and New Year message to the people of Fethiye.
It is the season to show love, for giving to the needy, showing compassion and most of all for forgiving. 
When reflecting on a similar message I wrote last year, I realised how many things have changed and how much we can be thankful for.
Despite the challenges we’ve all faced, there are so many reasons to find hope and inspiration. 
We have learnt valuable lessons that we will take forward into 2023. As Fethiye Municipality we will continue to deliver quality services to our communities. Our door is open for those with suggestions to make our Municipality work better.
Let’s think about those who will work throughout the festive period: the emergency services, our hospital staff, care providers and those involved in many other essential public services; and, as we’ve done throughout this year, let’s look to help those less fortunate than ourselves and consider what we can do to support our neighbours and the wider community.
As we move into 2023, let’s continue in the spirit of hope and optimism – there will be better times ahead, but no matter what the future holds we must always support each other. 
As Fethiye Mayor, I will continue to visit as many people and places as possible during the remainder of my term, raising awareness of local voluntary organisations, all of whom work tirelessly to help others and make individuals lives better and brighter.
I would like to thank the people of Fethiye for the opportunity to represent them, and my colleagues at Fethiye Municipality for all their support throughout. 
Last, but by no means least, I would like to reinforce that Christmas is not only a time of joy and festivity but also the time of year when we should look out for those who are alone, vulnerable or without close family ties.
On behalf of all the team at Fethiye Municipality, I would like to wish the people of Fethiye a Merry Christmas and a Happy and Peaceful 2023

Alim Karaca – Mayor of Fethiye

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN