BAŞKAN KARACA FTSO'YU ZİYARET EDEREK BAŞKAN ÇIRALI VE YENİ FTSO YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret ederek 15 Ekim'de gerçekleşen FTSO organ seçimleri sonrası güven tazeleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni FTSO yönetimini tebrik etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

2 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşen ziyarette Başkan Karaca’ya, Başkan Yardımcısı Oğuz Bolleli de eşlik etti. FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Ramazan Dim ve Muhammet Kökten ile Yönetim Kurulu üyeleri Emre Başaran, Süleyman Kaya ve Veli Önver, Başkan Karaca’yı FTSO Meğri Salonu’nda ağırladı. Ziyaretin başında Başkan Karaca, Başkan Çıralı’yı seçimdeki başarısından ötürü tebrik ederek çiçek verdi.

FTSO organ seçimlerinin oldukça demokratik bir ortamda gerçekleştiğini vurgulayan Başkan Alim Karaca, yeni FTSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Geçen dönem Fethiye’nin tanıtımı ve gelişimi için birçok ortak proje yürüttüklerinin altını çizen Başkan Karaca, yeni dönemde de yeni FTSO yönetimiyle aynı şekilde çalışmalar yapmak istediklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ise “Seçim döneminde, geçmiş dönemimizde de olduğu gibi belediyelerimiz, STK’larımız ve tüm kurum, kuruluşlarımız ile uyum içinde çalışma sözümüzü tekrarladık. Üyelerimizin büyük teveccühü gösteriyor ki, Odamızın yönetiminden bekledikleri çalışma anlayışı zaten bu şekilde. Sayın Başkanımız ile geçen dönem yakaladığımız uyumu, bu dönemde sürdürmek, Fethiyemizin ticari ve sosyal hayatını geliştirmek için uyum ve diyalog içinde çalışmak istiyoruz. Bir kez daha nazik ziyaretlerinden dolayı tüm yönetimimiz adına Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.    
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN