Başkan Karaca oyunu kullandı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için oyunu Fethiye Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu'nda kullandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için oyunu kullandı. Fethiye Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu’nda 1018 numaralı sandıkta oyunu kullanan Karaca, seçimlerin herkes için hayırlı olmasını diledi.
Oy kullanma işleminin ardından konuşan Karaca, şunları söyledi:

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “İkinci tur seçimlerinde oyumuzu kullandık. Bilindiği üzere ilk turda %50 üzerine bir oy alan aday çıkmamıştı. 15 günlük seçim kampanya sürecinde ise her iki adayın tarafları çeşitli çalışmalarda bulundu. Sakin bir şekilde seçim kampanyası yürüttüler. İnsanları ayrıştırmadan Fethiye’de güzel bir kampanya yürütüldü. 
Bugün de ben Babataşı’nda Yusuf İzzet Gökçe okulunda eşimle birlikte oyumu kullandım. Şuanlık seçim sakin geçiyor katılım da biraz düşük gibi. Oy kullanmayan vatandaşları sandığa davet ediyorum. Bizim beraber yürüyemeye ihtiyacımız var. Ben bulunduğum bölgede bunu yapmaya özen gösteriyorum. Fethiye’de görev sürem boyunca insanları kırmadım. İnsanların siyasi görüşüne göre ayrım yapmadım. Herkesin fikrini alarak projeler yürütüyoruz. 
4 yıllık süre boyunca olağan üstü süreçlerden geçtik. Göreve geldiğimizde körfez kirliliği, pandemi gibi çeşitli olaylar yaşandı. Daha sonrasında ise bugüne kadar hiç görmediğimiz bir ekonomik kriz yaşanıyor. Şubat ayında ise büyük bir deprem felaketi yaşadık. Hepsinin üstesinden gelmeyi başardık. Miilet olmanın olgusuyla birlikte o bölgede ki insanlara da yardımcı olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Oradaki yaraları hep beraber saracağız. Bükünki seçimin ise hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sonuç ne olursa olsun millet iradesine saygılı olacağız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN