BAŞKAN OTGÖZ, DAVA ARKADAŞI GÜMÜŞ'E HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz günlerde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığından istifa ederek AK Parti Muğla Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Salih Gümüş'e bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, her zaman destekçisi olacağını söyledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

2014-2023 yılları arasında AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yapan, henüz yeni bir ilçe olan Seydikemer’e kazandırılan projelerde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün yanında olarak destek veren Eczacı Salih Gümüş, geçtiğimiz günlerde hizmet etmekten onur duyduğu AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Muğla Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Muğla Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Salih Gümüş’e bugüne kadar Seydikemer’e ve AK Partiye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Osmanlı Tuğrası hediye etti.
BAŞKAN OTGÖZ: “SEYDİKEMER’İMİZ İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞTIK”
Başkan Otgöz hediye takdiminin ardından yaptığı açıklamada; “2014-2023 yılları arasında AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Salih kardeşime; ülkemize, Seydikemer’imize ve AK Partimize bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, AK Parti Muğla Milletvekilliği Aday Adaylığında başarılar diliyorum. Salih kardeşimle birbirimize 9 yıldır emeğimiz, desteğimiz oldu. Seydikemer’imizin gelişmesinde, yatırımların ilçemize kazandırılmasında omuz omuza çalıştık. Yol arkadaşıma, genç kardeşime her zaman destek vermeye devam edeceğim. Çıkmış olduğu yolda Cenab-ı Allah utandırmasın. Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ediyorum. Dün olduğu gibi, bugün de yarın da birlik ve beraberlik içinde ülkemize, Seydikemer’imize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN