BAŞKAN OTGÖZ'DEN EMEKLİ PERSONELE TEŞEKKÜR

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, emekli olan Belediye Personeli Mehmet Emin Arıcan'a hizmetleri dolayısıyla teşekkür edip, emekliliğinin hayırlı olmasını temenni etti. Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hasan Çetin de emekli personel için veda yemeği düzenledi. Seydikemer Belediyesi'nin kurulduğu günden bugüne Belediyede çalışan Mehmet Emin Arıcan'ın emekli olmasından dolayı, Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hasan Çetin, önceki gün Teras Restaurantta bir veda yemeği düzenledi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Veda yemeğine Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hasan Çetin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, emekli personel Mehmet Emin Arıcan ve ailesi katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte, Özel Kalem Müdürü Hasan Çetin, 2014 yılından bu yana belediyede çalışan ve hizmetleri bulunan Mehmet Emin Arıcan’a teşekkür etti. Veda yemeğinde ayrıca pasta kesilip, Mehmet Emin Arıcan’ın emekliliği kutlandı. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından veda yemeği sona erdi.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, emekli olan Belediye Personeli Mehmet Emin Arıcan’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Otgöz; “Belediyemiz kurulduğu günden beri yanımızda olan Mehmet Emin Arıcan’ın emekliliğini kutluyorum. Allah sağlıklı, uzun ömürler verir inşallah. Bundan sonraki emeklilik hayatından başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN