BAŞKAN TOKAT, 'ŞİDDET SONA ERSİN'

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat mesajında, “Bireylerin ve toplumun sağlığı için mesai kavramı gözetmeksizin, gece-gündüz demeden, fedakârca görev yapan, insanoğlunun olduğu her yerde kendilerine ihtiyaç duyulan sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.
Çok yakın bir zamanda tanık olduğumuz koronavirüs salgını ve deprem felaketinde; sağlık emekçilerimizin gösterdiği olağanüstü çaba ve emek, hepimize gurur verdi. Sağlık emekçilerimizin başarısı, binlerce yurttaşımızın sağlığına kavuşmasını sağladı.”
“ŞİDDET SONA ERSİN”
“Ailelerimizi, sevdiklerimizi, canlarımızı hiç düşünmeden emanet ettiğimiz sağlık emekçilerinin varlığı bize gurur veriyor. Dönem dönem basında çıkan şiddet haberleri nedeniyle büyük üzüntü duyuyor, bu şiddetin bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz. Hak kaybına uğrayan, malpraktise maruz bırakılan sağlık emekçilerimize güzel günlerin geleceği ümidiyle tüm sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN