BAŞKAN TOKAT'TAN BİR DİZİ İNCELEME VE ZİYARET 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından ikinci kez bölgeye giden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, orada gerçekleştirilen yardım çalışmaları ve görüşmelerin ardından Milas'a döndü.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Ayağının tozuyla ilçede de çalışmalarına devam eden Başkan Tokat, dün bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
 

KYK YURDUNA YERLEŞEN DEPREMZEDELERE ZİYARET
İlk ziyaretini Milas KYK yurduna yerleşen depremzede vatandaşlara gerçekleştiren Başkan Tokat, iletilen ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlanan yardımları teslim etti. Tek tek depremzede vatandaşlarla da görüşen Başkan Tokat, geçmiş olsun dileklerini ileterek, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.
 

GÜLLÜK’TE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
Bir yandan deprem bölgesi ve ilçemize yerleşen afet mağduru vatandaşlarımıza yardım çalışmaları devam ederken bir yandan da planlanan programlar çerçevesinde ilçe genelinde çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizin gözde turizm merkezlerinden biri olan Güllük Mahallemizde Milas Belediyesi tarafından başlatılan sahil düzenleme ve yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Tokat, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların oldukça hızlı ilerlediğine vurgu yapan Milas Belediye başkanı Muhammet Tokat, “Mahallemize yakışır yepyeni bir Güllük’ü en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Başkan Tokat’a incelemeler esnasında CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu ve Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol eşlik etti.
 

ÖREN’DE DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZLA AKŞAM YEMEĞİ
Son olarak Ören Mahallesi’ne geçen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, afet bölgesinin çeşitli illerinden ilçemize gelerek Ören Mahallemize yerleşen depremzede vatandaşlarımızla Milas Belediyesi organizasyonunda hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle gerçekleşen akşam yemeğinde bir araya geldi.
Afet bölgesindeki çalışmaları ve gözlemleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Tokat; “Sizler bizim misafirimiz değil ailemizin bir parçasısınız. Her türlü ihtiyacınızı bizlere bildirmeniz yeterlidir. Sizleri burada en iyi şekilde ağırlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Umarım bu tür acıları bir daha yaşamayız. Hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN