BEŞKAZA MEYDANI'NDA ÇOCUK ŞENLİĞİ

Dünya Çocuk Hakları Günü nedeni ile Beşkaza Meydanı'nda şenlik düzenlendi. Palyonco ve çeşitli etkinliklerin olduğu programa ilgi yoğun oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

SMA tip 1 kas hastası Fatma Zehra Dağ bebek için Fethiye’den destekler sürüyor. Dünya Çocuk Hakları Günü nedeni ile Beşkaza Meydanı’nda program düzenlendi. Palyonco ve çeşitli etkinliklerin olduğu etkinliğe ilgi yoğun olurken Marmaris’in İncisi Zehra Bebek için yardım toplandı.
“BUGÜN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ”
Program hakkında konuşan Semra Çelikkaya, “ SMA hastası Zehra Dağ bebeğin Fethiye’deki gönüllü ablasıyım. Bugün Dünya Çocuk Günü. O yüzden biz de Fethiye’deki çocuklarımız için böyle bir etkinlik düzenledik. Etkinliğe talep güzel. Haftaya 26 Kasım Cumartesi günü Kültür Merkezi’nde 18.00 ve 20.00 arası çocuk şenliğimiz, etkinliklerimiz var. Yine aynı şekilde yüz boyama olacak. Bize Sıdıka ablamız eşlik edecek. Daha sonra saat 20.00 de DJ Canberk ve Hazal Güngör çıkacak. 20.30 da ise Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün konseri var. Tüm Fethiye halkını bekliyoruz. Hepsi Zehra bebeğimiz için. Fethiye halkının bize destek olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN