Çalış Children Charts Grubu'ndan Sosyal Sorumluluk Etkinliği
Fethiye Turizm, Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Çevre Vakfı Müdürü Dilek Dinçer, Çalış Children Charts Grubu tarafından düzenlenen 'Spring Fair' etkinliğinin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, elde edilen gelirlerin sağlık, eğitim ve sosyal destek projelerinde kullanıldığını söyledi.
Fethiye’de gönüllü çalışmalarıyla bilinen Çalış Children Charts Grubu tarafından düzenlenen “Spring Fair” etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi. El sanatları ve el yapımı ürünlerin ön plana çıktığı etkinlik, yerli ve yabancı ziyaretçileri bir araya getirdi.
Fethiye Turizm, Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Çevre Vakfı Müdürü Dilek Dinçer, grubun yaklaşık 20 yıldır Fethiye çatısı altında gönüllü hizmet verdiğini ifade ederek, çalışma grubunun yılda iki kez organizasyon düzenlediğini söyledi.
Dinçer, yılbaşı döneminde “Christmas Fair”, ilkbaharda ise “Spring Fair” etkinliklerinin gerçekleştirildiğini belirterek, “Yoğun katılım var. Kalkan, Kaş, Marmaris, Ortaca ve Dalaman’dan gelenler oluyor. Hem satış yapmak hem de alışveriş için katılanlar var. Hava da güzel, ortam da güzel” ifadelerini kullandı.
Etkinliklerden elde edilen gelirlerin sosyal sorumluluk projelerinde değerlendirildiğini aktaran Dinçer, sağlık alanında destek sağlandığını, burs verildiğini, okullara katkı sunulduğunu ve çocukların tedavi süreçlerine destek olunduğunu kaydetti.
-
spring fair fethiye
-
çalış children charts grubu
-
dilek dinçer
-
fethiye sosyal etkinlikleri
-
eğitim ve sağlık destek projeleri
Bakmadan Geçme


