CHP'DEN GÖRKEMLİ TANITIM 

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü tarafından, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimlerinde milletvekili aday adayları başvurusunda bulunan isimler için tanıtım programı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 
Gerçekleşen organizasyona Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Millet İttifakı ortağı partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı. CHP Muğla Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısında ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. 
Açılış konuşmasını yapan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “İlçe örgütü olarak seçime hazırız. Bu yönde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bugün burada seçim startını veriyoruz” dedi.  
Daha sonra CHP Muğla Milletvekili Aday Adayları Av. Ali Özgür Kullukçu, Av. Aydın Tilkici, Gülümser Oymak, İbrahim Ertürk, İsmail Alper Görgülü, Mehmet Demir, Mehmet Toker, Necati Ocak, Nezahat Güler, Salih Nazmi Büyükdöğerli ve Yusuf Ziya Hıra sırasıyla yaptıkları konuşmalarda kendilerini tanıttılar. Aday adayları ülkenin içinde bulunduğu sosyal ve ekonomik durumu değerlendirerek, genel seçimlerin büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizdiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN