CHP'Lİ DEMİR'DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÖNEMLİ ÇAĞRI

CHP milletvekili aday adayı Mehmet Demir, üniversite öğrencilerine seslenip, mutlaka gerekli başvuruları yapmaları ve bulundukları yerde oylarını kullanmalarını istedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  milletvekili aday adayı Mehmet Demir, üniversite öğrencilerinin oy kullanmalarına yönelik önemli bir çağrıda bulundu. 
Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Demir, önlerindeki seçimlerin tüm Türkiye için olduğu gibi üniversite öğrencileri için de oldukça kritik olduğunu söyledi. 
Öğrencilere seslenen Demir, "AKP iktidarı altında üniversitelerimizin kalitesi düştü. Öğrencilerimiz mezun olduktan sonra iş bulma ümidini kaybetmiş durumda. Hepsi çok iyi biliyor ki iktidar tarafından torpili yoksa birinci bile olsa iş bulamayacak, atanamayacak. Bu yüzden bu düzeni değiştirmek için oylarını mutlaka kullanmalarını istiyorum." dedi. 
Başkan Demir, "geleceğini kendin seç" başlığıyla yaptığı çağrıda ise öğrencilerin oy kullanabilmeleri için yapmaları gereken işlemleri sıraladı. 
Demir bununla ilgili şunları kaydetti: “Üniversite öğrencileri yaşadıkları şehirde seçmen kütüğüne nasıl kayıt yaptırır? Okudukları okul ve kaldıkları yurttan gerekli belgeleri alıp, bağlı oldukları yerin nüfus müdürlüğüne bizzat başvuru yapabilirler ve tescil edilen adrese ilişkin adres onay formunu ve eklerini İlçe Seçim Kuruluna teslim ederler."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN