CUMHURİYET HAFTASI'NA ÖZEL KONSER

Marmaris Oda Orkestrası tarafından Telmessos Antik Tiyatro'da Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yılı ve Atatürk'ü Anma Haftası kapsamında konser düzenlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -


Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yılı ve Atatürk’ü Anma Haftası nedeniyle Marmaris Oda Orkestrası tarafından Telmessos Antik Tiyatro’da konser etkinliği düzenlendi. Saat 16.00’da başlayan programa yoğun katılım olurken misafirler keyifli anlar yaşadı.

ALAGÖZYAYLASI, “. FETHİYE’DE SANATIN DAHA DA ÇOĞALMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Fethiye’de sanat etkinliklerinin artması için ellerinden geleni yapacaklarına değinen Marmaris Filermoni Derneği Fethiye Temsilcisi Yağmur Alagözyaylası, “Bizlerde Fethiye halkına çok teşekkür ediyoruz. Bizleri sanat yönünden destekledikleri için. Sivil toplum örgütlerimize çok teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde belediyemiz var. Kaymakamlığımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bizler de çok mutluyuz. Fethiye’de sanatın daha da çoğalması için bizler de elimizden geldiğince uğraşacağız” dedi. 

PAPUŞÇU, “ANTİK TİYATRO YAVAŞ YAVAŞ FAALİYET GÖSTERMEYE BAŞLADI”
7 yıldır kapalı olan ve artık aktif olarak faaliyet verilen Antik Tiyatro hakkında da açıklama yapan Fethiye Belediye Meclis Üyesi Veli Papuşçu, “Arkadaşlar Filermoni Derneği olarak burada bir etkinlik düzenlediler. Fethiye’mizde Antik tiyatro yavaş yavaş faaliyet göstermeye başladı. Sağ olsun, belediyemiz, kaymakamımız öncülüğünde burada daha güzel konserlerde İnşallah ileride verilecek. Bende kendi ölçümde destek vermeye çalıştım. Belediyemizde destek veriyor. Arkadaşlarımıza, bizi bu etkinliği getirdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Ve devamını diliyoruz. Fethiye için çok daha güzel beklentilerimiz var. İnşallah onları da bize sunacaklardır” şeklinde konuştu. 

CUMHURİYET HAFTASI'NA ÖZEL KONSER

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN