Davutoğlu '15 Mayıs sabahı yasaklar gidecek özgürlükler gelecek'

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Muğla Millet Buluşması'nda vatandaşlarla bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun açıklamasının satır başları şöyle oldu:
Türkiye’yi kara kıştan, yeni bir bahara, Hıdrellez’e taşıyacak mıyız? Bu inançla Anadolu’yu adım adım dolaşıyoruz. Değişimin ayak izleri görülüyor. Yeni bir Türkiye’ye, yeni bir bahara doğru yürüdüğümüzü herkes görüyor. İktidarı kendi cepleri için düşünenler de görüyor, paniğe kapıldılar. Söyledikleri söz, ortaya koyacakları, vizyon kalmayınca bizi tehdit ediyorlar. Parlamenter sistemde, ucube Cumhurbaşkanı hükümet sistemine kadar üç bakanlık seçim öncesi istifa ederlerdi. Biri Adalet Bakanı, biri Ulaştırma Bakanı, biri İçişleri Bakanı. Şimdi bırakın istifa etmeyi bırakın en militanları İçişleri Bakanı ile Adalet Bakanı. Biz tehdide boyun eğer miyiz?

Teröristlerle iş birliği yapanlar kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı TRT ekranlarına çıkaranlardır. 15 Mayıs günü hukuk gerçek tarafsızlığına ulaştığında soracak: Osman Öcalan’ı kim çıkardı ekranlara? Kandil’den değil de İmralı’dan mektubu kim getirdi? Erdoğan’ın izni olmadan kimse İmralı’ya kimse gidemez. İmralı’dan medet umanlar kimseye laf söyleyemez.

İmar baronlarına da, faiz baronlarına da, uyuşturucu baronlarına da son vermeye geliyor. 15 Mayıs sabahı yasaklar gidecek özgürlükler gelecek. Kutuplaşma gidecek, kucaklaşma gelecek. Yolsuzluklar gidecek, siyasi ahlak gelecek. Hukuksuzluk gidecek adalet gelecek. Hak, hukuk, adalet gelecek. Yoksulluk gidecek hıdrellez aşkına bereket gelecek.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN