Denize sıfır cafe görenleri hayran bırakıyor 

Fethiye'nin dünyaca ünlü plajı Ölüdeniz Kumburnu'nda denize sıfır dünyaca ünlü kahve markası atmosferiyle adeta görenleri büyülüyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Açıldığı ilk günden bu yana ilgileri üzerine çeken denize sıfır cafe fenomenlerin de uğrak noktası haline geldi. 
Kumburnu plajı yenilenen yüzü ve genişletilen hizmet ağıyla tatilcilerin gözde tatil merkezi oldu.

Masmavi denizi ve eğlenceli atmosferiyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan dünyaca ünlü Ölüdeniz Kumburnu plajı bu sene misafirlerine dünya markaları ile hizmet verecek. 

Yeni sezon hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Ölüdeniz Kumburnu Plajı Yetkililerden alınan bilgiye göre; Kumburnu plajının geçen sezon oluğu gibi misafirlerine doyasıya eğlence ve kaliteli hizmet vaat ediyor. Akşamları 80'ler ile 90'lar eğlence etkinlerinin düzenlediği ve Kumburnu plajının otoparkının da akşam açık olduğu öğrenildi.

Kumburnu plajı son olarak bünyesine kattığı dünyaca ünlü kahve markası ile farklılık ve farkındalık yaratmaya devam ediyor. Türkiye’de birçok şubesi bulunan kahve markasının sayılı denize sıfır birkaç şubesinden biri Ölüdeniz Kumburnu’nda hizmet veriyor.     Eşsiz manzarasıyla misafirlerini adeta büyüleyen mekan şuana kadar yerli ve yabancı turistlerin ilgisini kazanmış durumda. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN