DEPREMZEDELERE 'ASKIDA SEBZE, MEYVE' UYGULAMASI 

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fethiye Afet Gönüllüleri, Pazarcılar Odası ve Ziraat Odası işbirliğiyle hayata geçirilen, depremzedeler için 'askıda sebze, meyve' uygulaması bugün Cuma pazarında başlatıldı

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fethiye Afet Gönüllüleri, Pazarcılar Odası ve Ziraat Odası işbirliğiyle hayata geçirilen, depremzedeler için “askıda sebze, meyve” uygulaması bugün Cuma pazarında başlatıldı. 

Projeye ilişkin bilgi veren, Fethiye Afet Gönüllüleri sorumlusu Görkem Göktaş, söz konusu proje başarıya ulaşırsa, devam ettireceklerini belirtti. 

Göktaş şunları söyledi: 

“Fethiye’ye yerleşen depremzedelerimizin yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılamak adına, hep birlikte dayanışarak bu projeyi sürdürmek istiyoruz. Fethiye Belediyesi, Pazarcılar Odası ve Ziraat Odası da projenin bileşenleri arasında yer alıyor. Burada olduğu gibi duyuru yaparak, Pazar günü de Günlükbaşı’nda faaliyetini sürdürecek. Başarılı bir uygulama olursa devam ettirmeyi düşünüyoruz. Vatandaşlarımız belki toplu yardımda bulunamayabilir, ancak pazarda alışveriş yaparken, yarım kilo fazla sebze alıp, bize bırakırlarsa, biz de gün sonunda koordineli bir şekilde, depremzedelere ulaştıracağız. Ayrıca gün sonunda, pazarcıların ellerinde yenilebilecek durumda olan ürünleri de toplamayı ve dağıtmayı planlıyoruz.” 

Doğuş Çelik, “Umarım devam eder ve daha çok insana ulaşırız” 

Projeye katkıda bulunan iş insanı Doğuş Çelik de, Fethiye Belediyesi’nin projenin büyük kısmını üstlendiğini belirterek, “Umarım organizasyon devam eder ve daha çok insana ulaşırız” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN