DİJİTAL PAZARLAMA, TARIMSAL KALKINMA İLE BULUŞTU

Fethiye Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi dijital pazarlama eğitimleri sona erdi. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteği ile sunulan dijital pazarlama eğitimi Fethiye Ticaret Odası tarafından sağlanan Likya Salonu'nda gerçekleşti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

Eğitimciler İbrahim Uşak, Banu Özoğul ve Selman Aydoğan tarafından verilen eğitimlerde dijital pazarlama, sosyal medya, satış teknikleri ve iletişim teknikleri konusunda kooperatif ortaklarına eğitimler verildi.

Kooperatif ortaklarının katılımlarında kooperatif web sayfasının tasarım ve geliştirilmesi, Google Ads reklamları, sosyal medya reklamları, pazaryeri satış teknikleri yurtiçi ve yurtdışı satış kaynakları, görsel satış taktikleri, iletişim teknikleri, satış teknikleri ve reklamcılık gibi konularda 8 haftalık bir eğitim verildi. Trio Ajans kurucu ortağı İbrahim Uşak tarafından verilen dijital pazarlama eğitimleri kooperatif ve Trio Ajans arasında danışmanlık iş birliği ile sürdürülecek.


Fethiye doğasında atalık, yerel ve doğal ürünlerin üretimi, doğal ve yerel ürünler üreten üreticilerin dayanışması, tarımın yeniden canlandırılması, genç nesillerin tarım, toprak ve tohum çalışmalarına ilgi göstermesi gibi amaçlarla bir araya gelen kooperatif yeni dönem atılım planları arasında güçlü bir dijital pazarlama faaliyeti planlıyor.

https://fethiyeatatarim.com adresinde online satışlarına başlayan Fethiye Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi geniş bir ürün yelpazesine sahip. Fethiye’ye özgü çam balı gibi ürünlerden, Göceli tarhanasına; yerel tahinden siyez ekmeğine kadar geniş bir yelpazede ürünler sunan fethiyeatatarim.com yurtiçi her yere ürün teslimatı yapıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN