DÖNEFİS COŞKUYLA AÇILDI

Fethiye'de faaliyete başlayan Dönefis isimli işletmenin açılışına yoğun bir katılım oldu. Ünlü isimlerin yer aldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Mehmet, İlyas ve İbrahim Gökgöz’ün işletmeciliğini yaptığı Dönefis, Yeni Mahalle’de hizmete başladı. İşletmenin açılış etkinliğine ünlü aktör Nuri Alço, 2020 Best Model Türkiye birincisi Melisa İmrak ve internet fenomeni Yasin Cengiz katıldı. Gıda sektörüne ilk kez 2010 yılında Malta’nın Paceville şehrinde çalışan olarak başladığını kaydeden işletme ortaklarından İlyas Gökgöz, 2012 senesinden bu yana da Fethiye’de gıda ve turizm sektöründe yer aldıklarını söyledi.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ OLDU
Deneyimli ve güler yüzlü ekibi ile iddialı olduklarını kaydeden işletme ortaklarından İlyas Gökgöz, tavuk döner ve diğer lezzetleri ile Fethiye’de dikkat çektiklerini söyledi. Açılış dolayısıyla davetlilere ikramlarda bulunuldu. İşletmenin açılış kurdelesi işletme ortakları Mehmet, İlyas ve İbrahim Gökgöz ile ünlü aktör Nuri Alço, 2020 Best Model Türkiye birincisi Melisa İmrak ve internet fenomeni Yasin Cengiz tarafından kesildi. Nuri Alço vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi.
NURİ ALÇO, “YAPTIKLARI DÖNER HARİKA”
Açılışta konuşan Nuri Alço, “Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Bugün gerçekten Fethiye’de güzel bir mekânın açılışını gerçekleştirdik.  Bu mekan üç güzel insanın, üç kişinin birleşerek açtıkları bir mekan. Allah yollarını açık etsin. Böyle bir mekân açmak biraz yürek ister ama onlarda bu yürek var. Sonuna kadar gideceğine inanıyorum. Umarım birçok şube daha açılacak. Yaptıkları döner harika. Çok yerde döner yedim. Burası harika, hepinize tavsiye ederim. Zaten bugün herkes serbestçe yiyebilir.  Sizlerin huzurunda Mehmet, İbrahim ve İlyas kardeşimi kutluyor, tebrik ediyor ve sizlerden alkış bekliyorum. İsmini de çok güzel bulmuşlar. Kendilerini kutluyorum, tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
İLYAS GÖKGÖZ, “2010 YILINDAN BERİ BUNUN HAYALİYLE YAŞIYORUZ”
İşletme sahibi İlyas Gökgöz ise,” Fethiyeliyim. 2010 yılından beri bunun hayaliyle yaşıyoruz açıkçası. İlk hayalimi Malta’ da gerçekleştirdim. Oradan buraya hayalimizdi. 10 yıldır döner sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Tecrübemizi kazandık, doğru zamanın şu an olduğunu düşündük. Her şey Fethiye halkı için hayırlı olsun. Lezzetimiz sır, onu söylemek doğru olmaz. Tecrübeliyiz ve bu işi gerçekten severek yapıyoruz. İnşallah her zaman da böyle olacak. 10 yıldır ustamız hep aynı, aynı ekiple çalışıyoruz. Lezzeti bozmadan devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN