DTO FETHİYE, YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Yeni hizmet binasına taşınan İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi yeni adresinde ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Şube Başkanı İlkay Tugay, 'Sigorta fiyatlarının makul düzeylere indirilmesini bekliyoruz' dedi 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Deniz ve yat turizminin önde gelen merkezlerinden biri olan Fethiye’de, denizcilik sektörüne daha iyi ve kaliteli bir hizmet verebilmek amacıyla, Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi, yeni hizmet binasında faaliyetlerine devam edecek. 

Tugay, “Deniz ticaret odası Fethiye şubemiz yeni hizmet binasına kavuştu”

İMEAK DTO Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, satın aldıkları yeni hizmet binasında kendilerine destek olan genel merkez ile geçen dönem yönetimi ve meclis kurulu ile emeği geçen herkese teşekkür etti.  

Tugay şunları söyledi: 

“Bildiğiniz gibi göreve geldiğimiz günden beri şube hizmet binamızın yenilenmesi, alınması ve eksiklerinin tamamlanması yönünde çalışmalar yürütüyoruz. Bunun sonucunda da Deniz Ticaret Odası Fethiye şubemiz yeni hizmet binasına kavuştu. Fethiye şubemiz bildiğiniz üzere uzun zamandır Fethiye sahilde bir iş hanı içerisinde, üç farklı odadan oluşan küçük bir alanda bulunmaktaydı. Uzun çabalar sonucunda bu yeri bulduk, görüşmeler yaptık. Hemen alt tarafında Fethiye liman başkanlığı binamız bulunuyor. İskelemiz ve yat limanımız var, Fethiye’nin en güzel yerinde kendi mülkümüz ve kendimize ait bir bina oldu. Birinci Karagözler Mahallesi 30. Sokak No:13/A adresinde olan yeni binamızda hizmet vermeye devam edeceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun.” 

Tugay, Şubat ayı meclis olağan toplantısını da söz konusu yeni hizmet binasında gerçekleştirdiklerini ifade ederek, devamla şöyle konuştu: 

“Meclis toplantımıza katılım sağlayan Omni Sigorta Broker’ı Nedim Erkan, deniz araçları sigorta konuları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda, sigorta fiyatlarının aşırı yüksek olduğunu ve sektörün bu konudaki taleplerini ilettik. Meclis üyelerimiz sigortalar ile ilgili sorularını yöneltti. Verimli bir toplantı oldu, sigorta fiyatlarının makul düzeylere indirilmesini bekliyoruz. Toplantıya katılımdan dolayı çok teşekkür ediyorum.” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN