DÜNYA BALIKÇILIK GÜNÜ'NDE 30 BİN YAVRU ÇUPRA DENİZLE BULUŞTU

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 'Dünya Balıkçılık Günü' kapsamında Büyük Samanlık Koyu'nda bir program düzenlendi. Düzenlenen programda çevre ve deniz temizliği yapıldı. Akabinde 30 bin yavru çupra denizle buluşturuldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğla’da 100, Fethiye’de ise 11 farklı noktada “Dünya Balıkçılık Günü” kapsamında program düzenlendi. Büyük Samanlık Plajı’nda düzenlenen programa ise Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program çevre ve deniz temizliği yapılmasıyla başladı. Akabinde 30 bin yavru çupra denizle buluşturuldu. 
“BUGÜN 21 KASIM DÜNYA BALIKÇILIK GÜNÜ”
Program hakkında konuşan Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya, “Bugün 21 Kasım Dünya Balıkçılık günü. Balıkçılık günü nedeniyle temiz bir çevre için deniz dip temizliği ve çevre temizliği yaptık. Bundan sonrada denizde 30 bin çupra yavrusu buluşturacağız. Bu şekilde devam edeceğiz. Sürdürülebilir bir dünya için vatandaşlarımız etrafını temiz tutmalı, denize herhangi bir madde atmamalı. Atıkları çöp kutularına atmalı. Çevremiz, atalarımızdan miras, geleceğimize, çocuklarımıza da emanettir. Bu yüzden dikkat etmeliyiz, çevreyi kirletmemeliyiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN