ECZ. OCAK'TAN SED MEDYA'YA ZİYARET

Deva Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Ecz. Nesrin Çoban Ocak, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Deva Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Ecz. Nesrin Çoban Ocak, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek yaklaşan seçim ve adaylık süreci ile ilgili istişarede bulundu. Ziyaret sonrasında ise sözlerine kendini tanıtarak açıklamada bulunan Ecz. Nesrin Çoban Ocak, “Ben Deva Partisi’nin kuruluşundan beri var olan bir kişiyim. Yönetim kadrosunda bulundum. Sosyal politikalar başkanlığı, sağlık politikalar başkanlığı ve eğitim politikalar başkanlığından sorumluydum. Bu arada ben Eczacı Nesrin Çoban Ocak. Yıllardır Muğlalıyım ve Muğla’da eczacılık yapıyorum. 1 dönem Marmaris’te eczacılık yaptım, baba memleketim Marmaris’ti. Ortaca’nın kurucusu zaten dedem. Hali hazırda da 10-15 yıldır Ortaca’da bulunuyorum ve eczacılık mesleğime devam ediyorum. Deva Partisi’nin milletvekili aday adayıyım” dedi.
“BİZİM İÇİN MEDYA ÖNEMLİ”
Konuşmasına devam eden Ocak, “Bizim için medya önemli. Özellikle yerel medya daha önemli. Yerel medyanın çok gücü olduğunu biliyoruz. Ulusal medyadan daha önemli. Bu arada kendisine güvendiğimiz için, çok fazla kişilere hitap ettiği için, çok fazla takip edeni olduğu için buraya gelme gereği duyduk. Tabi ki bu arada DEVA Partisi olarak biz de basının özgürlüğünden yanayız. Basın için de çok fazla şeyler getireceğimize inanıyoruz. Bu konuda da basının bizim yanımızda olduğunu biliyoruz çünkü biz basının yanındayız. Ve kendisi çok değerli bir kişi olarak bizi kabul etti. Burada misafir olarak yanındayız” şeklinde konuştu.
“NAZİK ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ise, “Ben Nesrin Hanım’a hoş geldiniz demek istiyorum. İnce düşünceleri, naif fikirleri hoşumuza gitti. Başarılar diliyorum. İnşallah biraz önce de Bilal kardeşimize dediğim gibi bizi temsil edecek vekillerin olması, yerel medyaya verilen önem (lafta değil tabi ki), biraz önce kamera arkasında ada konuştuğumuz gibi lafta seviliyoruz ama iş işten geçtikten sonra. Sözde kalmamasını temenni ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN