ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MARMARİS'TE 18 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI

Marmaris açıklarında Yunanistan güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 18 düzensiz göçmen kurtarıldı.

5 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ SAFARİ KAZASINDA CİP ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 24 Ağustos günü meydana gelen ve 5 Iraklı turistin hayatını kaybettiği kazada cip şoförü tutuklandı.

GEZİ TEKNESİ İLE İTALYA'YA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI

Muğla'nın Fethiye ilçesinden hareket eden gezi teknesi rotasını İtalya'ya çevirince Sahil Güvenlik ekiplerine yakalandı.

MUSTAFA YILDIZDOĞAN SEKİ YAYLASINI COŞTURDU

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında konser veren Mustafa Yıldızdoğan, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

FETHİYE ROTARY KULÜBÜ AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve davetli misafirler, Sea Horse Ölüdeniz’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

MUĞLA MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, SEYDİKEMER’DE MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer'de mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Muğla Milletvekili Gökcan burada yaptığı konuşmada; “Yakup Başkanım gece gündüz Seydikemer için çalışıyor, koşturuyor. Seydikemer yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen çok uzun yıllardan beri ilçe olan birçok ilçenin önüne geçmiş durumda. O yüzden çok şanslısınız” dedi.

SMARTİUM CLEAN DENİZDE KATI ATIKLARI TOPLAYACAK

Deniz üzerindeki katı atıkları toplamak üzere, Koç Savunma tarafından üretilen ‘SMARTIUM CLEAN’ Fethiye Belediyesi’nin temizlik filosuna katıldı.

GİRGİNDEN YÖRÜK OBALARI DERNEĞİ'NE “TALİMATLI DENETİM” HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI

AKP Muğla Milletvekili Yelda Gökcan'ın, Yörük Obaları Derneği’ni hedef alan ve Dernek Başkanı’nı istifaya çağıran açıklamaları sonrasında, Muğla Valiliği’nin emriyle Dernekler Masası yetkililerinin Yörük Obaları Derneği Başkanı’nı aradıklarını ve 26.08.2022 tarihinde denetime geleceklerini söylediklerini öğrendim. Bununla ilgili bir evrak da tebliğ edilmiş.

FETHİYELİ MUHTARLAR, KADEM METE'DEN ÖZÜR BEKLİYOR

Fethiye’deki mahalle muhtarları, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'nin kendisini ziyaretleri esnasında ağıza alınmayacak şekilde kendilerine küfür ettikleri ve verilen randevuya uymadığı gerekçesi ile özür beklediklerini dile getirdiler.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan bir dizi program için Fethiye’ye geldi. Program başlangıcını mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yapan Milletvekili Gökcan Muhtarların sorunlarını dinledi.

İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ, ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ: 1 POLİS YARALI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tur teknesi çalışanları ile müşteriler arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Polisin müdahalesi sırasında tekne çalışanları polise mukavemet göstererek saldırıda bulundu. Olayla 1 polis yaralandı.

MUĞLA'DA ÇOCUKLARIN ERKEN OKUL TERKİNİ ÖNLEMEYİ AMAÇLAYAN PROJENİN FİNALİ YAPILDI

Muğla’da eğitim çağında okulu bırakma riski altındaki öğrencileri kapsayıcı ve eşitlikçi bir yaklaşımla okula adaptasyonlarını sağlamayı amaçlayan ve yenilikçi, bütünleşmiş okul-eğitim yaklaşımı oluşturmayı hedefleyen “Passion For Learning” projesinin finali yapıldı.

FETHİYE'DE 92 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI, 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen operasyonla Jandarma ekiplerince 3 minibüs ile bir otomobilde 92 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

KIŞ GELMEDEN YAĞMUR GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlerdir devam eden uyarılarının ardından AKOM da yurt genelinde etkili olacak sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı. Yapılan uyarılar sonrasında Fethiye gece saatlerinde yağmura teslim oldu.

"TARHANA KAŞIĞIYLA, HER İŞ YAKIŞIĞIYLA"

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban SARIKAYA bugün çoğunluğunu kadın ortakların oluşturduğu Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti.

Yeşilüzümlü'de kaza; 1 ölü

Fethiye'nin yeşilüzümlü mahallesinde tek taraflı meydana gelen motor kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Toplam 608 haber.