ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AKDENİZ SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığınca Interreg Next Akdeniz Havzası Sınır Ötesi İşbirliği Programının tanıtım ve bilgilendirme toplantısı DSİ toplantı salonunda yapıldı. 

BAŞKAN ÇIRALI MAZBATASINI ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminde 13 grubun 13’ünü, 19 Ekim Çarşamba günü yapılan yönetim kurulu seçimlerinde ise 37 meclis üyesinin 37’sinin oyunu alarak tekrar FTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Osman Çıralı, mazbatasını aldı. Yeni FTSO yönetimi adına Başkan Çıralı’ya mazbatası, Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanı Abdulkadir Ungan tarafından verilirken Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı da törene katılarak Başkan Çıralı ve FTSO yönetimini tebrik etti.   

HAFTA BOYU HAVA GÜNEŞLİ

Fethiye’de Ekim ayının son haftası yaşanırken hava sıcaklıkları 20 derecenin üstünde seyretmeye devam ediyor.

BÜYÜK SAMANLIK PLAJI SEZONU KAPATTI

Ekim ayının son haftasına girilirken sıcaklıklar düşmeye başladı. Turizm sezonunun da son günleri yaşanırken, Büyük Samanlık Plajı, güzel geçen 2022 yaz sezonu kapattı.

SEYDİKEMER BELEDİYESPOR, KURUCU BAŞKANINI UNUTMADI

Seydikemer Belediyespor Kurucu Başkanı Mehmet Günay, vefatının 14’üncü yıl dönümünde Seydikemer’de anıldı. 

YERLİ VE YABANCI TURİSTLER BELCEKIZ PLAJINDA EĞLENCE DORUKTA

22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında düzenlenen konsere yerli ve yabancı turistleri ilgisi yoğun oldu. 

BAŞKAN KARACA MUHTARLARLA AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Ölüdeniz Belcekız Plajında tertip ettiği akşam yemeğinde Fethiye Mahalle Muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir ara geldi. 

KARACA, “FETHİYE’NİN TANITIMI İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Karaca bugün başlayacak 22. Uluslararası Fethiye- Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali hakkında da açıklamalarda bulundu.

FTSO YÖNETİM SEÇİMLERİ YAPILDI

Fethiye Ticaret Ve sanayi Odası, İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yönetim ve organ seçimleri yapıldı.

BAŞKAN GÜMÜŞ'TEN SEYDİKEMER BELEDİYESPOR'A ZİYARET

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve Ak Parti Seydikemer Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker Seydikemer Belediyespor'un hafta sonu oynayacağı maç öncesi takımı antremanda ziyaret edip başarılar dilediler.

ÇALIŞ SAHİL, YAZ GÜNLERİNİ ARATMIYOR

Fethiye’nin gözde plajlarından olan Çalış Plajı’nda yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcaklığın 29 dereceyi bulduğu Fethiye’de vatandaşlar deniz, kum ve güneşin tadını çıkartmaya devam ediyor.

AKDENİZ KUPASI 3. AYAĞI FETHİYE’DE

2022 Akdeniz Offroad Kupası 3. Yarışı Fethiye Orman Spor Kulübü (FOSK) tarafından 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenleniyor.

AKARYAKIT FİYATLARI NE DURUMDA?

Akaryakıt fiyatları ile güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları, araç sahiplerinin gündeminde yer alıyor. İşte, 18 Ekim akaryakıt zammının ardından güncel motorin ve benzin fiyatları...

ÇAĞDAŞ AMATÖR RESSAMLAR SERGİSİ AÇILDI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi üyeleri ve gönüllülerinin eserlerinden oluşan Çağdaş Amatör Ressamlar Sergisi açıldı. Yoğun katılımın olduğu sergide kurdeleyi Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli kesti.

9. FETHİYE BENYAMİN SÖNMEZ KLASİK MÜZİK FESTİVALİ YAPILDI

9. Fethiye Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

DEMOKRAT PARTİ’DEN BAŞKAN KARACAYA ZİYARET

Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu ve yönetimi tarafından Fethiye Belediye başkanı Alim Karaca’ya ziyaret düzenlendi.

Toplam 608 haber.