ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Şampiyon Trabzon

Trabzonspor, 38 yıl sonra Süper Lig'de şampiyonluk ilan etti. Antalyaspor karşısında 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN RAMAZAN GURURU

Az çok demeden başlatmış olduğu kampanyalara imza atan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı bir yandan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına destek olurken diğer yandan da modern ve örnek projeleriyle hayırseverlere farklı çözümler sunuyor.

BENZİNE BAYRAM ÖNCESİ ZAM

Benzin fiyatlarına Ramazan Bayramı öncesi zam yapıldı. Brent petroldeki yükseliş akaryakıt fiyatlarına zam haberini de beraberinde getirdi. Benzinin litre fiyatına 1,33 kuruş zam yapıldı.

SABUN YAPIP SATARAK YARDIMDA BULUNDULAR

Eşen Anadolu Lisesi öğrencileri, atık yağlardan kendilerinin ürettikleri sabunları satıp geliriyle ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında ve parasal yardımda bulundular.

Demokrat Parti'de seçim heyecanı

Demokrat Parti Fethiye İlçe Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Osman Buğdaycı ve Osman Kandönmez’in yarıştığı kongrede 49 oy alan Osman kandönmez 32 oy akan Osman Buğdaycı karşısında seçimi kazanarak Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı oldu.

KAYMAKAMLIKTA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Fethiye Kaymakamlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

LİKYA SANATYOLU RESİM SERGİSİ

Likya Sanat Yolu etkinliğinin bahar ayağı gerçekleşti. 29 Nisan’da resim sergisi ile son bulan etkinliğe vatandaşın katılımı yoğun oldu.

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNDEN ‘’ENGELLERİ BERABER AŞALIM’’ PROJESİ

Özel Eğitim Öğrencileri tarafından hazırlanan "Engelleri Beraber Aşalım" projesi gerçekleştirildi.

MUĞLA’DA OKUL SPORLARI KRİKET YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde 22-27 Nisan 2022 tarihleri arasında Ortaca’da düzenlenen Okul Sporları Kriket Yıldız Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

ÇALIŞ SAHİLİ’NDE MOTORSİKLET SORUNU

Bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Çalış Sahili’nde trafiğe kapalı alanda dolaşan elektrikli bisikletler ve motosikletler tehlike oluşturuyor. Esnaflar ve vatandaşlar en kalabalık olan zamanlarda sahilde motosikletlerin ve elektrikli bisikletlerin yayaların arasında dolaşmasının tehlike arz ettiğini ifade ediyorlar.

PARKE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Fethiye Belediyesi İnönü Bulvarı’nda altyapısı biten alanlarda sıcak asfalt (BSK) çalışmasına devam ederken, aynı zamanda bulvarın hemen yan kısmında yer alan 137. sokakta ise parke çalışmaları tamamlandı.

ÜZÜMLÜ’DE EL SANATLARI SERGİSİ

Fethiye’nin Yeşilüzümlü Mahallesi’nde açılan dastar dokuma, takı ve el sanatları kurslarının sergi açılışı gerçekleştirildi.

YAŞLILAR FİDAN DİKTİ

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter ve yönetimi Fethiye Huzurevi’ne ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası Yeter ve yönetimi, yaşlılar ile fidan dikerek keyifli dakikalar yaşadı.

PASPATUR ÇARŞISI BAYRAMA HAZIR

Fethiye’nin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan tarihi Paspatur Çarşısı yeni sezonla birlikte bayram hazırlıklarını tamamladı.

BALIĞA İLGİ BÜYÜK

Balık fiyatlarının ucuzlamasıyla beraber Fethiye’deki balığa talep arttı. Fethiye'de mevsim balığı olarak İstavrit, sokarca, uskumru, mercanlar en çok tercih edilerek tüketilen balıklar arasında. Halkında bayram gelmesiyle beraber balıklara ilgisi ve talebi arttı.

AKARYAKITTA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Dünya’da ortaya çıkan enerji krizi ve Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile beraber akaryakıt fiyatlarının belirlenmesinde önemli rol oynayan brent petrol fiyatının 130 dolar seviyelerine çıkması ile ülkemizde akaryakıt fiyatlarına arka arkaya zamlar yapılmıştı. Son günlerde brent petrol fiyatının 100 dolar seviyelerine kadar gerilemesinden sonra akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu.

Toplam 608 haber.