ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

GENEL MÜDÜR ERKILINÇ’TAN DEĞERLENDİRME: BASINIMIZI YAŞATMAYA KARARLIYIZ

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, yasa değişiklikleri sonrası birinci önceliklerinin ilan kayıplarını telafi etmek ve gazetelerin gelirlerini artırarak çeşitlendirmek olduğunu belirterek, “Resmi ilanların geleceğine dair belirsizliğin ortadan kaldırılması ile birlikte artık yolumuz açık, hedefimiz bellidir” ifadesini kullandı.

ÇOK SESLİ MÜZİK KORUSU BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çok Sesli Müzik Korusu tarafından Telmessos Antik Tiyatro’da konser düzenlendi.

BİTKİSEL ATIK YAĞLAR SİZDEN HEDİYE ÇEKİ BİZDEN

Fethiye Belediyesi ile Deha Biodizel Firması bitkisel atık yağların toplanmasıyla ilgili protokol imzaladı.

BAŞKAN DEMİR: İBB'YE İFTİRA ATANLAR KENDİ KAZDIGI KUYUYA DÜŞTÜ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) çalışan Albayrak Grubu'na ait cenaze aracında 144 kilo 550 gram esrar çıkması olayına ilişkin değerlendirmede bulundu. Kirli oyunun İBB'yi suçlu gibi göstermek için planlandığını belirten Başkan Demir: “Bazı güruhların oyunu ellerinde patladı" dedi.

MAVİ GRUP’TAN BELEDİYE’YE ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Adayı Osman Çıralı, mavi grup ekibiyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

BAŞKANLARDAN, BAŞKANA ÖVGÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yönetimi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal'ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya övgüler yağdı. 

FTSO ÜYELERİNİN LONDRA TURİZM FUARINDA YERİ HAZIR 

Bu yıl 7-9 Kasım 2022 tarihleri arasında 43'üncüsü düzenlenecek Londra Dünya Turizm Fuarı'nda (World Travel Market –WTM-2022) Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyelerinin yeri hazır. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Londra’da 7-9 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek WTM fuarında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) standında aldığımız bölümde üyelerimizle birlikte bölgemizin tanıtımını yapacağız. Fuarda Fethiye masasında tanıtım için yer almak isteyen üyelerimiz, Odamıza başvuruda bulunabilir.” dedi. 

SEYDİKEMER’DE 20 YILDIR BİR ARAYA GELİP DUA EDİYORLAR

Seydikemer’in Karadere Mahallesi'nde vatandaşların bir araya gelerek imece usulü yaptığı şükür yemeğinin bu yıl 20’ncisi düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün de katıldığı şükür yemeğine binlerce kişi katıldı. 

‘’GÜZELLİĞE GİDEN YOL’’ FETHİYE’DE AÇILDI

Dr. Pelin Taşkıran’ın kendi markası olan ‘’Güzelliğe Giden Yol’’ Fethiye’de törenle açıldı. Açılışa Fethiye CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, Tiyatro Sanatçısı Zeynep Özyağcılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLKAY TUGAY BAŞKANLIĞI ALDI

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı olağan genel kurulu sona erdi. Genel Kurul Seçiminde toplam 373 oy kullanıldı.

ÇIRALI,’’SÖZ VERDİK YAPTIK, SÖZ VERİYORUZ YAPACAĞIZ’’

FTSO Mevcut Başkanı Osman Çıralı, seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Çıralı, yapmış olduğu ve yapacağı projelerden bahsetti.

BAŞKAN UYSAL, “TEKRAR SEÇİLMEMİZ, İŞİMİZİ DOĞRU YAPTIĞIMIZIN GÖSTERGESİ”

TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Yürütme Kurulu Başkanı Özgen Uysal, FRT TV’ye açıklamalarda bulundu.

1200 METREDEN DÜŞTÜ!  HAYATINI KAYBETTİ

Rus uyruklu M.A.M (33) isimli vatandaş Babadağ 1200 metre pistinden yaptığı single (tekli) atlayışın artından düşerek hayatını kaybetti. 

MAVİ GRUP SEYDİKEMER ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, kalabalık bir heyetle Seydikemer’de ziyaretlerde bulundu.

ÖZER OLGUN MEZARI BAŞINDA ANILDI

1977-1980  ve 1989-1994 yılları arasında Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Özer Olgun mezarı basında anıldı. 

YILDIRIM ORMAN YANGINI YARATTI

Ortaca Gökbel bölgesinde yıldırım sonrası yangın meydana geldi.

Toplam 608 haber.