ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

YILDIRIM DÜŞTÜ ORMAN YANDI!

Muğla da yıldırım kaynaklı orman yangını meydana geldi.

DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA BİR ARAYA GELDİLER

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Fethiye Müftülüğünde görevli hocalar, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’nda bir araya geldi.

GÜMÜŞ, “BU GİDİŞATA BİRİ DUR DEMELİ”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu katı atık bedelleriyle ilgili bir açıklama da Memleket Partisi Menteşe Kurucu İlçe Başkanı ve Memleket Partisi Menteşe Belediye Meclis Üyesi Ferah Gümüş’ten geldi. 

ZAM ÜSTÜNE ZAM

5 Ekim Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin grubuna zam uygulanmıştı. Alınan bilgiler doğrultusunda 6 Ekim Perşembe gününden itibaren bir zam daha geleceği duyuruldu.

EMNİYETTEN MAMA DAĞITIMI

4 Ekim hayvanları koruma günü kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kedi ve köpek maması dağıtımı yapıldı.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA FETHİYESPOR’UN RAKİBİ BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü eleme turu kura çekimi yapıldı.

BAŞKAN HIRA,’’ESNAFIMIZ YAZI GÜZEL GEÇİRDİ’’

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, yaz sezonunu değerlendirdi. FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Başkan Hıra, yaz sezonunun bitmesine sayılı günler kala yoğunluğun devam ettiğini belirtti.

MHP SEYDİKEMER’DE EV EV ZİYARETLERDE

2023 yılında gerçekleştirilecek olan seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine başladıklarını söyleyen MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, “Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyaretlerde MHP Seydikemer İlçe Başkanlığı olarak projelerimizi ev sahiplerine ve vatandaşlarımıza anlatıyoruz” dedi.

HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkan Adayı Ali Somyürek, yaptığı açıklamada tüm üyeleri seçime davet etti.

SPORCULAR MADALYA İLE DÖNDÜLER

02 Ekim 2022 Pazar günü Aydın’da yapılan Boks sparring antrenman maçında Fethiye Gençlik ve Spor Kulubü Arslan Fight Arena sporcuları Ecrin Nisa Arıç 40 kg Alt minik, Nuray Şengür 50 kg Üst minik ve Sertan Karagözler 60kg Gençler katagorisinde başarılı bir performans sergileyerek madalya ile döndüler. 

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI 

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, 3. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışları tamamlandı. Dereceye giren sporculara ödülleri Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde gerçekleşen törenle verildi. 

FETHİYE SPORFEST, KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından halk oyunu gösterileri sergilendi. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Muğla il Gençlik Spor Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlikte Müdür Akışbaş ve Kaymakam Balcı, izlemeye gelenlere ‘Hoşgeldiniz’ dedi.

VALİ YARDIMCISI YILDIZ, DUALARLA UĞURLANDI

Eski Menteşe Kaymakamı ve Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 

MUĞLA VALİ YARDIMCISI CANER YILDIZ TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bir süredir Bodrum'da özel bir hastanede kanser tedavisi gören Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız (64) hayatını kaybetti.

MÜDÜR YİĞİT, “FESTİVALİMİZİ GELENEKSEL HALE GETİRDİK”

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali 1-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

OKULLARIN KANTİN VE YEMEKHANELERİ DENETLENİYOR

Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, yemekhane ve kantin denetimi gerçekleştiriyor.

Toplam 608 haber.