ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BAŞKAN KULAÇ’TAN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET

Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

‘ÖNCELİK YAYANIN’ TEMALI ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gazi İlkokulu önünde, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Öncelik Yayanın’ temalı etkinlik yapıldı. Programda İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Gazi İlkokulu öğrencilerine yaya geçidi kullanımı ve karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken bilgileri aktardı. 

AV ARAÇLARI KAYIT ALTINA ALINDI

Fethiye İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Denetim Ekipleri tarafından yapılan çalışmada av araçları markalanarak kayıt altına alındı.

SOMYÜREK, “KARAOT PROJESİ OLMAZSA OLMAZIMIZ” 

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda üye ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Adayı Somyürek, şeffaf ve denetlemeye açık bir yönetim anlayışı benimsediklerinin altını çizdi. 

SERAMİK SANATÇISI KONAKOĞLU'NUN SERGİSİ AÇILDI

Kültür Bakanlığı Seramik Sanatçısı Dilek Konakoğlu'nun sergisi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde açıldı. Açılış törenine katılan Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, kurdeleyi keserek sergiyi gezdi.

KAYMAKAM BALCI, BAŞKAN ÇIRALI VE KÖKTEN’E TEŞEKKÜR BELGESİ TAKTİM ETTİ

23 Mayıs’ta gerçekleştirilen, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında katkıda bulunan kurumlara, Fethiye Kaymakamlığı tarafından teşekkür belgesi verildi.

EVİN ÇATI KATINDA YANGIN ÇIKTI

Patlangıç  Mahallesi’nde bir evin çayı katında yangın çıktı. Elektrik aksamından çıktığı tespit edilen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü.

ATMACA, ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Zübeyde Hanım Anaokulu'nu ziyaret etti.

ÇATAL, “TARAFTARIMIZDAN DESTEK OLMALARINI İSTİYORUZ, KÖSTEK DEĞİL”

Fethiyespor- Etimesgut Belediyespor maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, taraftarların köstek değil destek olmalarını beklediklerini belirtti. 

BAŞKAN GÜZEL,’’ İKTİDAR, VATANDAŞIN DUYGULARIYLA OYNUYOR’’

Saadet Partisi Seydikemer ilçe Başkanı Aziz Güzel tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Güler yaptığı açıklamada,’’ İktidar, Vatandaşın Duygularıyla Oynuyor’’ ifadelerini kullandı.

GALATASARAYLI TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDEN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET

Fethiye Galatasaraylı Taraftarlar Derneği yöneticileri, göreve yeni atanan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

CHP’Lİ ALBAN, “MARMARİS BİR YILDA 3. KEZ YANIYORSA BURADA BÜYÜK BİR İHMAL VE KASIT VAR DEMEKTİR”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Marmaris’te dün öğle saatlerinde çıkan ve yaklaşık 19 saat sonra kontrol altına alanın yangına gece görüşlü helikopterlerin müdahale etmediğini söyledi. Alban, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ye, “Marmaris yanarken ormandan sorumlu Bakan, özel jetle Adıyaman’da ne işin var? Neden programını yarıda kesip dönüp gelmedin? Yangın mahalinde şu an kim var? Gece yangına müdahale eden helikopterlerin neden sözleşmeleri bitti ve gönderildi?” diye sordu.

DANIŞTAY ZEYTİNLİKLERİ MADENCİLİĞE AÇAN YÖNETMELİĞİN YÜRÜTMESİNİ DURDURDU

Danıştay Sekizinci Dairesi, 1 Mart 2022 tarihinde Resmî Gazete’de yayınlanan zeytinlik sahaları madencilik faaliyetlerine açan yönetmelik değişikliğinin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun’un açtığı dava hakkında 13 Eylül 2022 tarihinde kararını açıkladı. 

KAYMAKAM BALCI VE YARBAY ÇİÇEK, KORE GAZİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ile 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle Kore Gazisi Halil Eroğlu’nu evinde ziyaret etti.

SEYDİKEMER’DE GAZİLER GÜNÜ GURURLA KUTLANDI

Seydikemer’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ile “Gazilik” unvanının verildiği günün 101’inci yıl dönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle tören düzenlendi.  

GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 19 Eylül 1921'de Kurtuluş Savaşı'nın Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'e 'Mareşal' rütbesi ve 'Gazi' unvanı verilişinin yıldönümünü 'Gaziler Günü' olarak kutlamaktayız. Bu hususta 19 Eylül Gaziler Günü Fethiye’de de törenle kutlandı. 

Toplam 608 haber.