ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

HEM YAZI HEM DE KIŞI YAŞAYACAĞIZ

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde artacağı ve hafta sonu güneşli bir havanın ülke geneline hâkim olması bekleniyor. Pazartesiden itibarense Rusya'dan gelen soğuk havanın etkisine girecek olan Türkiye, aynı hafta içinde hem yazı hem de kışı yaşayacak.

KERAMETTİN YILMAZ, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Ölüdeniz Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MUĞLA PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’da yapacağı program iptal edildi.

UZMAN DİYETİSYEN ARSAL’DAN ÖDEM ATMA TÜYOLARI

Birçok farklı nedene bağlı olarak özellikle kadınlarda daha sık görülen ödem, vücutta sıvı birikmesiyle oluşan yaygın bir sorundur. Yanlış beslenme, az su içmek, magnezyum eksikliği, fazla karbonhidrat tüketimi, bol tuzlu beslenme gibi birçok nedene bağlı olarak ödem yaşanabilir. Peki, bu ödemden nasıl kurtulabiliriz? Uzman Diyetisyen Gamze Arsal vücuttan ödemi atmanın yolları anlattı.

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU!

SEÇİM 8 EKİM 2022’DE! İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı olağan genel kurulunun tarihi belli oldu. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı 8 Ekim 2022 Cumartesi günü seçimli olağan genel kurulunun Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonunda yapılacağı öğrenildi.

OKUL SEZONUNDA KIRTASİYECİLER HAREKETLİLİK BEKLİYOR

Yapılan açıklamalar neticesinde okullar 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak. Veliler ve öğrenciler kırtasiye malzemeleri için alışverişin yolunu tuttu. Kırtasiye sektör işletmecileri, 2022-2023 eğitim öğretim yılına hazır olduklarını belirtti. Bütçenin yanı sıra güvenilir ürün almanın da önemine değinen, Alper Kırtasiye Ofis Mağazası Sahibi Alper Akcan velileri merdiven altı ve sahte ürünlere karşı uyarıyor.

“KRONİK HASTALIK TARAMA VE İZLEMLERİ”

Dünyada en sık görülen, en fazla ölüme ve engelliliğe neden olan bulaşıcı olmayan hastalıklara (kalp ve damar hastalıkları, kanserler, diyabet ve kronik hava yolu hastalıkları) bağlı erken ölümlerin (70 yaş altı ölümler) 2025 yılına kadar % azaltılması ülkemizin bulaşıcı olmayan hastalıklarla ilgili temel hedefidir.

SEÇİM 15 EKİM 2022 TARİHİNDE YAPILACAK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) seçim tarihi belli oldu. 6 bini aşkın üyesi bulunan FTSO’da organ seçimleri için 15 Ekim 2022 tarihinde sandık başına gidilecek.

İYİ PARTİ’DEN, BAŞKAN KARACAYA ZİYARET

İyi Parti İlçe Teşkilatı tarafından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirildi.

DEDEOĞLU, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla 20.Dönem milletvekili eğitimci Mustafa Dedeoğlu yakalandığı rahatsızlık sonucu Antalya'da kaldırıldığı hastanede 71 yaşında vefat etmişti. Mustafa Dedeoğlu bugün yeni camide kılınan cenaze namazının ardından Fethiye şehir mezarlığında dualarla toprağa verildi.

ŞİMŞEK TEK ATTI, 3 ALDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ikinci karşılaşmasında evinde Van Spor FK ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı eşitlikle tammalandı. İkinci yarıda baskıyı arttıran Fethiyespor uzatma dakikalarında Oktay’ın güzel golüyle 3 puanı almasını bildi.

FETHİYE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞSAVCIYA ZİYARET

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığına yeni atanan Günşafak Karartı ile Fethiye Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

SICAK HAVA DEVAM EDİYOR

Eylül ayının ilk haftası yaşanırken hava sıcaklıkları 30 derecenin üstünde seyretmeye devam ediyor.

FETHİYE BELEDİYESİ VE VARLIK AKADEMİ ÇOCUK KULÜBÜ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Fethiye Belediyesi ve Özel Varlık Akademi Çocuk Kulübü arasında indirim protokolü imzalandı.

VETERİNER TANIR,’’TATİLCİLER YAZIN ALDIKLARI HAYVANLARI TATİLLERİ BİTİNCE SOKAĞA BIRAKIYORLAR’’

Uzman Veteriner Hekim Mustafa Tanır, son zamanlarda Fethiye’de artan başıboş sokak hayvanları hakkında açıklamalarda bulundu. Tanır yaptığı açıklamada, tatilcilerin yazın aldığı kedi, köpek gibi hayvanları tatilleri bittiğinde sokağa bıraktıklarını vurguladı.

BAŞKAN DEMİR: “KARAKOL BASAN AKP'LİLER, BU SEFER DE İLÇE MİLLİ EĞİTİM'İ BASTI!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Kayseri’nin Tomarza ilçesinde AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı’nın karakolu basmasını eleştirerek; Parti Devleti anlayışının, ülkenin her noktasına sirayet etmiş durumda olduğunu söyleyerek, bir yazılı basın açıklaması düzenledi. Benzer bir skandal olayın da Fethiye ilçesinde yaşandığına dikkat çeken Başkan Demir, “AKP Fethiye İlçe Teşkilatından 2 yönetim kurulu üyesi, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü bastı. AKP teşkilatları, devletin bürokratlarını ‘emir eri’ gibi görüyorlar. Bu eşkıyalıktır, vandallıktır. Bu bir güç zehirlenmesidir. AKP’li siyasi magandalar siz kimsiniz? Devletin kurumunu basıyorsunuz? Savcıları göreve çağırıyoruz.”dedi.

Toplam 608 haber.