ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FTSO’NUN YAPACAĞI GEMİ İNŞA HANGARI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde 1700 metrekare alanda yapılacak gemi yapım hangarı için geri sayım başladı.

BAŞKAN EROĞLU,’’ KAYI GRUP OLARAK HAZIR DURUMDAYIZ’’

Kayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Konca Eroğlu, tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Eroğlu yaptığı açıklamada hazır olduklarını belirterek,’’ Sağlıklı bir alt yapının son adımı olan evsel bağlantı imalatlarını yapma konusunda mühendislik olarak, makine parkı ve kullanılacak ekipmanlar olarak hazırız’’ dedi.

GİRGİN RAPORLU HASTALARIN İLAÇ ÇİLESİNİ MECLİS’E TAŞIDI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesiyle, kronik hastalığı olup raporlu ilaç kullananların mağduriyetini TBMM gündemine taşıdı.

BAŞKAN OTGÖZ, ZABITA TEŞKİLATININ 196’NCI YILINI KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personelinin günlerini kutladı.

NURKAYA GÜNDOĞDU, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Club Tuana Fethiye işletmesi Genel Müdürü aynı zamanda Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda turizmden spora birçok konu hakkında istişare yapıldı. 

BÜYÜK SAMANLIK’DA FARKINDALIK TEMİZLİĞİ

Fethiye Büyük Samanlık Koyu Çalışanları tarafından çevre bilincini arttırmak amacıyla koy çevresinde temizlik yapıldı.

FETHİYE’DE CEYLAN ERTEM RÜZGARI

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı. Beşkaza Meydanında yapılan kutlama töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığında tebrik kabul töreni gerçekleştirildi. 

KÜLTÜR, SANAT VE EDEBİYAT EVİ ULUSLARARASI RESİM SERGİSİ AÇILDI

Fethiye Kültür, Sanat Ve Edebiyat Evi açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde birbirinden değerli eserler sergilenirken saz sanatçısı Ali Noyin misafirlere keyifli anlar yaşattı.

ZAFER PARTİSİNDEN, TAŞKESENLİOĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Sermaye Piyasası Kurulu başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun sermaye artırımı yapmak isteyen firmalardan rüşvet aldığı iddiası sonrası Zafer Partisi Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

BAYRAĞI OĞUZHAN TEKE DEVRALDI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı.

FETHİYESPOR 2, ZONGULDAK KÖMÜRSPOR 4

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ilk maçında Zonguldak deplasmanına konuk oldu. Lacivert beyazlılar bu karşılaşmadan son dakika da yediği gollerle 4-2 mağlup ayrıldı.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCUDAN, HİRVATİSTAN’DAN TÜRKİYE’YE BİRİNCİLİK

Milli Sporcu Serkan Özdemir, Hırvatistan’da 13 etabın 12’sini lider tamamlayarak şampiyon oldu.

GİRGİN ORTACA DALYAN’DA: “BÜTÜN YASAKLAR KALKTI, TEK MÜZİK YASAĞI KALDI”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Yönetim Kurulu ile birlikte Dalyan'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

SEYDİKEMER HASTANESİNİN YILSONUNA AÇILMASI PLANLANIYOR

Muğla’nın Seydikemer İlçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Seydikemer Devlet Hastanesinin yılsonuna açılması içi çalışmalar yapılıyor. Cuma günü Seydikemere gelen ve bölgede incelemeler yapan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “150 yatak kapasiteli toplam kapalı alanı 32.564.47 m2 olan hastanemizi bu yılsonuna hizmete sokmayı planlıyoruz” dedi.

BAŞKAN ARAS, BÜYÜK TAARRUZ'UN 100. YILINDA AFYON'DA

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve beraberindekiler, Büyük Taarruz'un 100. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşı mücadelesinin verildiği Afyonkarahisar ve Kütahya'da bulunan şehitlikleri ziyaret etti.

Toplam 608 haber.