Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fethiye'de Sıcak Hava Balonu Şöleni

23.Uluslararası Hava Oyunları kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda Sıcak Hava Balonu uçuşları gerçekleştirildi.

Kaya İnciri Tanıtıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından coğrafi işaret tescili alınan Kaya İnciri, Kaya Misafir Evi’nde düzenlenen şenlikte tanıtıldı.

Başkan Akdenizli, Yapılan Hizmetleri Yakından Takip Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ören Mahallesinde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Ören Mahallesi Muhtarı Şahin

Fethiyespor’un Rakibi 68 Aksaray Belediyespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 10. Hafta mücadelesinde 68 Aksaray Belediyespor’a konuk oluyor.

Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Muğla Zirvesi MUTSO’da Gerçekleştirildi

Muğla Odaları / Borsa ve YÜCİTA ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Tüm gün süren beş oturumda, coğrafi işaretin küreselde ve ulusalda değerlendirilmesi yapılırken, Oda bahçesinde açılan stantlar ile Muğla’nın coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerinin de tanıtımı yapıldı.

Fethiye Si-Ser İşitme Cihazları Muhtarlar ile bir araya geldi

Si-Ser İşitme Cihazları Fethiye Şubesi, Muhtarlarla İşitme Teknolojileri ve İşitme Kayıplı Bireyler Üzerine Kahvaltıda Buluştu.

Öğrenciler Ata’nın huzuruna çıktı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Fethiye ve Seydikemer’de Ankara’yı ve Anıtkabir’i görmemiş öğrenciler için Ankara’ya gezi gerçekleştirdi.

Benzine zam

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik e savaş etkisiyle akaryakıt fiyatlarını zam gelmeye devam ediyor. Benzin fiyatlarına ise gece yarısı zam geldi.

Ceviz, Eldirekspor'da

Deneyimli futbolcu Harun Ceviz, Eldirekspor ile sözleşme yeniledi.

Fethiye Tarhanası, Coğrafi İşaretini aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye tarhanasına coğrafi işaret aldı. FTSO’nun Seydiler Kilimi, Fethiye Tahini ve Fethiye Kaya İncirini coğrafi işaretle tescil ettirerek ekonomiye kazandırdığını hatırlatan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Son olarak da atalarımızdan bize kalan değerlerimizden şifa deposu Fethiye Tarhanasını coğrafi işaretle tescil ettirdik. Fethiye Belediyemizin coğrafi işaret tescillerini aldığı Fethiye Kaya Halısı ve Yeşil Üzümlü Dastarı ile birlikte coğrafi işaretli ürünlerimizin sayısı 6’ya ulaştı. Şimdi sırada Nif Kirazı var.” dedi. 

Vatandaşın ulusal yas ile lgili açıklaması

“Filistin, depremlerimiz kadar konuşulmadı” Türkiye'de, İsrail'in Gazze'deki hastaneye yönelik saldırısında yaşamını yitirenler için 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Fethiye’de yaşayan Ahmet Bey, mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada “Filistin, depremlerimiz kadar konuşulmadı” ifadelerini kullandı.

Altından yeni rekor

Devam eden İsrail-Filistin savaş gerilimi altın fiyatlarındaki yükselişi desteklemeyi sürdürüyor. Altının ons fiyatı 1978 dolarla 3 ayın zirvesine çıkarken yurt içinde gram altın spot piyasada 1.788 liraya tırmanarak rekor kırdı.

FTSO Meclisi toplandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde 100. Yıl logolu özel tişörtleriyle toplanan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, 100. Yıl dolayısıyla yapılacak etkinlikleri görüştü. 

Başkan Akdenizli, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarların onuruna yemek programı düzenledi.

EGF’den Başkan Karaca’ya ziyaret

Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Başkan Karaca’dan Taziye Mesajı

İsrail'in hava saldırısı düzenlediği Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi'nde yaralı ve hastaların yanı sıra kalan binlerce yerinden edilmiş insandan en az 500'ünün öldüğü, binlere varan yaralı olduğu açıklandı

Toplam 1081 haber.