Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Demir Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve önceki dönem Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 2024 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Açıklamasında ekip vurgusu yapan Mehmet Demir, “efsane ilçe başkanı olarak çıktığımız bu yolda efsane Belediye Başkanı olacağım.” Diye konuştu. 

Salı Pazarı Esnafı Maliyetlerden Şikayetçi

Fethiye’de her Salı günleri kurulan Salı Pazarı’nda esnaf, hem maliyetlerden hem de yabancı turistlerin eskisi gibi alışveriş yapamadığından şikayetçi durumda. Salı Pazarı esnafı Hakan Dağdelen, FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Seydikemer’de MHP Heyetinden Protokol Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, partisinin 4’üncü olağan genel kurulunun ardından yeni yönetimi ile birlikte Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’i, Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ve İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin’i ziyaret etti.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan MHP’li Başkan Arıç, “Yeni ekibimiz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının oy oranını kent genelinde daha da arttırmak hedefindeyiz” dedi. 

Milli Sporcu Eda Erdem’in ismi Göcek’teki evinin sokağına verildi

Fethiye Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında beş tanesi gündem dışı olmak üzere toplam onsekiz madde görüşüldü. A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı, Milli Gururumuz Eda Erdem Dündar’ın Göcek’te evinin bulunduğu sokağa, Fethiye Belediyesi Meclis üyelerinin oy birliği ile ‘Eda Erdem Dündar’ ismi verildi.

Pesen, “Fethiye’de şans oyunlarına ilgi yoğun”

Fethiye’de 8 yıldır şans oyunu biletleri satan Adnan Pesen, Fethiye halkının şans oyunlarına yoğun ilgi gösterdiğini FRT TV mikrofonlarımıza belirtti.

Düzensiz Göç Akışı Engelleniyor

Muğla’da yasadışı düzensiz göç akışının önlenmesi ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı çalışmalarına devam ediyor.

Zehir Tacirlerine Göz Açtırılmıyor

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca 15 Eylül 2023 -30 Eylül 2023 tarihleri arasında il genelinde yapılan Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında zehir tacirlerine göz açtırılmadı.

Çocuk senfoni orkestrası seyircilerle buluştu

Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında, kardeş şehir Eskişehir Tepebaşı Belediyesi iş birliğinde Bodrum Belediyesi’nin organize ettiği “İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası” konseri izleyenler tarafından ilgi gördü.

Balcı, “Başkan adayı olmanın gururunu yaşıyorum”

CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi Menteşe ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde devam ederken Mavi listeden başkanlığa aday Av. Zekican Balcı, açıklamalarda bulundu.

CHP'li Demir, 'Muğla'da ilk defa değişim olacağına inanıyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, mevcut İl Başkanı Hüseyin Erol'un kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı'nın ise mavi liste ile yarıştığı CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erol, 'Muğla'da final turuna geldik'

CHP Muğla İl Başkanlığında 38. Kongre heyecanı başladı. Kongrede mevcut başkan Hüseyin Erol kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı ise mavi listeyle başkanlık için yarışıyor. Kırmızı liste adayı Hüseyin Erol, kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yelken yarışları başlıyor

Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) 10-15 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Şampiyon Boksör Alcu’dan Komutan Çiçek’e Ziyaret

Dünyanın en büyük boks organizasyonlarından birisi olan WBC Orta Doğu Şampiyonu, UBO Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Fethiye Belediyesi sporcusu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek’i ziyaret etti.

Kaymakam Ertaş’tan Esnaf Ziyaretleri

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Ertaş, ziyaretleri kapsamında Fethiye esnafı ile bir araya geldi.

Bodrum depremi Milas’ta da hissedildi

Muğla depremle sarsıldı. Muğla'nın Milas ilçesi başta olmak üzere diğer ilçelerden de hissedilen sarsıntının merkez üssü On iki Adalar olarak kayıtlara geçti.

Fethiye’ye Sağanak Yağış Uyarısı

Fethiye’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Pazar günü sağanak yağış bekleniliyor.

Toplam 1081 haber.