Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ALCU’DAN BAŞKAN KARAYİĞİT’E ZİYARET

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret etti.

MEVLİD KANDİLİ İDRAK EDİLDİ

Mevlid Kandili nedeni ile Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Yeni Camii’nde bir program düzenlendi.

BAŞKAN DEMİR, “TOKİ ‘YAPARIM’ DER YAPMAZ. ALDATIR, İNSANLARIN UMUTLARINI YIKAR”

Cumhurbaşkanının ‘TOKİ 250 bin konut yapılacak’ söylemiyle gündeme gelen toplu konutlarla vatandaşın konut sorunu, TOKİ’yi de tartışılır hale getirdi. TOKİ’yi yapmadıklarını savunun CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “2019 yılında ‘100 bin konut yapıyor’ diyerek boy boy ilanlar veren açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı ve AKP o günden bu güne hiçbir konut yapmadı. TOKİ vatandaşa umut verip, umutlarını yıktı” şeklinde konuştu. 

FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın spora katkıları devam ediyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Satranç Turnuvası, 08 -09 Ekim 2022 tarihlerinde yapılacak.

ALCU’NUN ULAŞIM SPONSORU ESNAF HASTANESİ OLDU

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu’nun ulaşım sponsoru Lokman Hekim Esnaf Hastanesi oldu.

ARAÇLARININ YANDIĞINI GÖRÜNCE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Muğla'nın Bodrum ilçesinde park halindeyken alev alan minibüs, kullanılamaz hale geldi. Aracın sahipleri ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

YAZAR GÜZEL,’’ BU GÜZEL ŞEHİRDEN ÇOK MEMNUNUM’’

Çıkardığı birbirinden değerli eserlerle sayısızca okuyucuya ulaşan Yazar Ragıp Güzel, FRT TV’ye hayatına dair birçok şeyi anlattı. 

FETHİYE KALESİ KAZI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

2021 yılının Ağustos ayında başlayan Fethiye Kalesi kazı çalışmaları hızla devam ediyor. Kurtarma kazısının tamamlanması ve hazırlanacak gezi güzergâhıyla turizme hizmet edecek.

BAŞKAN ARIKAN, “RENGİMİZ MAVİ”

8 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Deniz Ticaret Odası seçimleri öncesinde Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı ve Başkan adayı Şaban Arıkan FRT TV mikrofonlarına konuştu. 

TARAFTARLARDAN ÇATAL’A ÖZÜR ÇİÇEĞİ

Fethiyespor Ankara Demirspor maçı öncesi, Apaçi Taraftar Grubu tarafından Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal’a özür çiçeği takdim edildi.

BAŞKAN ADAYI SOMYÜREK, “SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” 

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, denizcilik sektörünün tüm sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi. 

LİKYA İLMEKLERİ DEFİLESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi ve TUI Care Foundation ortaklığında hayata geçirilecek “Likya’nin İlmekleri Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı. Kısa bir moda defilesinin de yapıldığı toplantıya; kamu sektörü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve turizmcilerden oluşan geniş bir paydaş kitlesi katıldı.

BAŞKAN KARAYİĞİT, TROPİKAL MEYVELER HAKKINDA KONUŞTU

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye’de üretiminde artış gözlenen tropikal meyveler hakkında konuştu.

MAVİ GRUP BAŞKAN ADAYI OSMAN ÇIRALI YENİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın 15 Ekim 2022 tarihinde yapılacak organ seçimleri öncesinde FTR TV’ye özel röportaj veren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, yeni dönem için hazırladıkları projelerini açıkladı. Gezici Destek Masası’ndan, Sanal İşletme Rehberi’ne, Örtü Altı İhtisas OSB’den kongre salonuna, turizm envanterinden FTSO Akademi’ye kadar tüm yeni projeleri hakkında bilgi veren Çıralı, 1 Nisan 2018 yılında göreve gelirken Oda üyelerini verdikleri sözlerin hepsini yerine getirdiklerini vurgulayarak, “2.5 yılı pandemiyle geçen 4.5 yıllık görev süresinde üyelerimize verdiğimiz sözlerin hepsini yaptık. Şimdi de söz veriyoruz yapacağız.” dedi. Seçim sürecinde hakkında yapılan eleştiri ve iddialara da cevap veren Osman Çıralı, “Odamız seçim sürecinde, gazeteci kisvesi altında yapılan yalan yazı ve paylaşımlarla tarafı belli olan kişiler tarafından şahsıma karşı planlı yürütülen karalama ve iftira kampanyalarını yasal hakkım saklı kalmak kaydıyla sağduyu ile takip ediyorum. Ancak 6 bini aşkın üyesi ile Fethiye ve Seydikemer iş dünyasını temsil eden ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın itibarını zedeleyen haber adı altında yapılan iftira ve karalama girişimlerine izin vermem asla mümkün değil. Kişisel kin ve hırsla şahsıma yapılan saldırılara, Odamızın faaliyetlerinin alet edilmesi son derece ahlak dışıdır.” diye konuştu.

50 METRELİK UÇURUMDAN DÜŞTÜ

Hakan Kurtoğlu isimli vatandaş nedeni belli olmayan bir şekilde 50 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Vatandaşın vücudunda kırıklar tespit edilirken, sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

KÖY OKULLARINA ANLAMLI ZİYARET

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve Koru İlkokulu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serap Aksel tarafından Koru ve Faralya İlkokulu’na ziyaret düzenlendi.

Toplam 433 haber.