Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

SEYDİKEMER’DE ZARA RÜZGARI ESTİ

Seydikemer Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 99’uncu yıldönümü kutlamaları kapsamında sahne alan Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Zara, Seydikemer’de birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Zara’yı dinlemeye gelen binlerce vatandaş, unutulmaz bir akşam yaşadı.

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı’nda bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

KORAY AVCI SESİYLE BÜYÜLEDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Koray Avcı Beşkaza Meydanı’nda sahne aldı.

İŞYERİNDE YANGIN ÇIKTI

Göcek’te bir iş yerinde elektrik aksamından yangın çıktı.

MARANGOZHANE ALEVLERE TESLİM OLDU

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki çıkan yangında bir marangozhane tamamen yanarken yanındaki ferforje imalathanesinde büyük çapta maddi hasar oluştu.

İSVİÇRELİ ÇİFT ARTIK MÜSLÜMAN

Fethiye’de yaşayan İsviçreli çift komşularından esinlenerek İslamiyet dinini seçti. Fethiye Müftülüğünde düzenlenen merasimde Kelime-i Şehadet getiren İsviçreli çift Müslüman oldu.

29 EKİM’E ÖZEL PROGRAM

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Özer Olgun Kültür Merkezi’nde program düzenlendi.

BAŞARILI BOKSÖRDEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET

Almanya Münih’te Lions Boxnacht 13’üncü Profesyonel Boks Maçında Alman Rakibini yenerek büyük bir başarıya imza atan bölgemizin ilk kadın boksörü Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcusu ve antrenörü Songül Arslan Ayten, başarısını Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile paylaştı.

KATİL ZANLISINA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Fethiye'de kaybolduktan yaklaşık 15 ay sonra Dalaman ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan kişiyi öldürdüğü iddia edilen sanığa, ağırlaştırılmış müebbet ile 10 yıl hapis cezası verildi.

OVACIK’DA FECİ KAZA

Ovacık Mahallesi’nde trafik kazası meydana geldi. Oluşan kazada 2 kişi yaralandı.

MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİNE FOSFORLU GÖMLEK DAĞITTILAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay haftası nedeni ile Kızılay Fethiye Şubesi Barbunn Restoran önünde bir etkinlik düzenledi.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA ÇELEK TÖRENİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fethiye'de ki siyasi partiler ve STK'lar ile birlikte düzenlenen törenle kutlandı. Fethiye Cumhuriyet alanındaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene yoğun katılım oldu.

KARACA’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

KARACA’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Fethiye Belediyesi Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, dernek üyeleri ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

CUMHURİYET MEYDANINA ÇELENK KOYDULAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de yaşanıyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99'inci yıldönümü kutlamaları Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

MHP’Lİ ARIÇ “EN UYGUN İDARE BİÇİMİ, CUMHURİYET İDARESİDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Toplam 433 haber.