Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

SPORFEST TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali, tüm hızıyla devam ediyor. 1 Ekim tarihinde kortej yürüyüşü ile başlayan program 22 Ekim Cumartesi günü round beach spread ile devam ediyor.

SOL PARTİ, HAİN SALDIRIYI KINADI

Fethiye Sol Parti İlçe Örgütü tarafından basın açıklaması yapıldı.

2. LİGİ 7.GRUP MÜSABAKALARI 23 EKİM TARİHİNDE BAŞLIYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 7.grup müsabakaları 23 Ekim tarihinde başlıyor. Kadınlar 2. Ligi 7.grup müsabakalarında Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü ilk maçında kendi evinde Bodrumspor’u ağırlayacak.

İSMAİL BAŞOĞLU’NA BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Gönen İlkokulu Mezunları adına eğitimciler Mustafa Özdemir, Mustafa Çetin ve Kemal Yalçın Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu’na ‘Başarı Ödülü’ takdim ettiler.

CANBOLAT , “AKDENİZ FOKLARI KORUNMAYA MUHTAÇLAR”

Muğla İli Akdeniz Foku Tür Eylem Planı İzleme ve Uygulama Projesi kapsamında Sualtı Araştırmaları Derneğinde görevli 5 kişilik ekip Fethiye’de incelemeler yaptı. Proje Koordinatörü Gökcen Canbolat, dernek adına proje kapsamını ve projenin içeriğini FRT TV mikrofonlarına anlattı. 

BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA BİR ARADA

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe binasında muhtarlara kahvaltı organizasyonu yaptı.

DÜNDAR, “7-8 YILDIR ANTİK TİYATRO KULLANILAMIYORDU”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan olan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Açılışın ardından çeşitli etkinliklerle Fethiye halkına ev sahipliği yapan antik tiyatro, ilerleyen dönemlerde yeni etkinliklere hazırlanıyor. 

FETHİYE SEMALARINDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’nde ikinci güne girildi. Çeşitli etkinliklerin gün boyu sürdüğü festival kapsamında motorlu paraşüt pilotları Fethiye semalarında renkli görüntüler sergiledi.

KÖYCEĞİZ'DE BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARIN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Muğla'nın Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Birleştirilmiş Sınıflı Okulların sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

HAVA OYUNLARI FESTİVALİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

Bu yıl 22.’si düzenlenen Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali vatandaştan tam not aldı.

BAKAN SOYLU FETHİYE’DE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün itibariyle Fethiye’de olacak. Bakan Soylu, Fethiye’de 2022 Yılı İnceleme ve Değerlendirme toplantısına katılacak.

ESKİ TİP SÜRÜCÜ BELGELERİNİN DEĞİŞME SÜRESİ UZATILDI

01.01.2016 tarihinden önce alınan Eski Tip Sürücü Belgelerinin değiştirme süreleri, 31.12.2022 tarihinden itibaren 2 yıl süre ile uzatılmıştır.

ÖLÜDENİZ SOKAKLARI TIKLIM TIKLIM

Ekim ayının son haftasına yaklaşırken Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden olan Ölüdeniz Plajı, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Her yıl düzenlenen Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’nin ilk gününde sokaklar doldu taştı.

TÜRSAB BAŞKANI BAĞLIKAYA FETHİYE’DE

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya Fethiye’ye geldi.

GAZİLER DERNEĞİ’NDEN İŞ İNSANI DEMİR’E PLAKET

İş İnsanı Mert Demir, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

BAŞKAN KARAYİĞİT, “DOMATESLER GELMEYE BAŞLADI”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, FRT TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, tarımın gidişatı, tüccar ve komisyoncular hakkında FRT TV’ye açıklamalarda bulundu.

Toplam 433 haber.