Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ Haberleri

Ferda YILMAZ haberleri, haber editörü Ferda YILMAZ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İLK KİŞİSEL SERGİSİNİ AÇTI

16 yıldır bu yana geleneksel Türk El Sanatları arasında yer alan çini konusunda eğitim alan engelli Gürkan Gündgör ilk kişisel sergisini açtı.

BACA YANGINI KORKUTTU

Fethiye Balık Pazarı’nda öğle saatlerinde bir restoranın bacasında yangın meydana geldi.

BAŞKAN EROĞLU’DAN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti. Karşılıklı istişare şeklinde geçen ziyarette Başkan Eroğlu, ziyaretten büyük keyif aldığını belirtti.

KERMESTEN ELDE ETTİKLERİ GELİRİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN HARCADILAR

Seydikemer’de Alaçat Ortaokulu öğrencileri okulda düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle aldıkları mamaları Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışladılar.

BAŞKAN OTGÖZ, MUHSİN ERYILMAZ’I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Daire Başkanı Muhsin Eryılmaz'ın annesi Teslime Eryılmaz Seydiler Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

FETHİYE’DE AHİLİK HAFTASI KUTLANDI

Ahilik haftası kapsamında Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Mesleki Eğitim Merkezi’nde program düzenlendi.

BAŞKAN KARACA, “TİYATRONUN ÖNÜNDEN GEÇEN YOL İLE İLGİLİ PLAN TADİLATI YAPIYORUZ”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. 

BAĞ BOZUMU FESTİVALİ’NİN ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Fethiye Belediyesi'nin ve Üzümlü Mahallesi Muhtarlığı'nın katkılarıyla bağ bozumu festivalinin üçüncüsü  düzenleniyor.

ESNAFLAR FETHİYE’NİN İL OLMASINI İSTİYOR

Cumhuriyetimizin 100. yılda 100 il projesi kapsamında 19 ilçenin daha İl olabileceği açıklandı. İl olabilecek 19 ilçe arasında Fethiye'nin de yer aldığı belirtildi. FRTTV ailesi olarak mikrofonları Fethiye esnafına uzattık ve 'Fethiye İl olmaya hazır mı?' sorusunu sorduk. 

ÇIRALI’DAN SANAYİ ÇIKARTMASI

FTSO Mevcut Başkanı Osman Çıralı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi’ne çıkartma yaptı. Sanayi esnafını tek tek dolaşan Çıralı, yaklaşan seçimle ilgili istişarede bulundu. 

TURNUVADA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve rekor katılımla gerçekleşen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Satranç Turnuvası’nda başarılı sporculara kupa ve madalyaları ödül töreni ile verildi.  

SEYDİKEMER BELEDİYESİNE ÇÖP TOPLAMA  ARACI KAZANDIRILDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Seydikemer Belediyesi’ne 2022 model çöp toplama aracı hibe edildi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, daha etkin ve aktif bir hizmet için belediyenin araç filosunu güçlendirmeye devam edeceklerini kaydetti. 

FETHİYESPOR YUVAYA ELİ BOŞ DÖNÜYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 9. hafta karşılaşmasında Kocaelispor deplasmanına konuk oldu. Lacivert beyazlılar yuvaya eli boş dönüyor. 

BARIŞ KOSKU İLE MÜZİK DİNLETİSİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından Kosku Ailesi’nin evinde müzik dinletisi etkinliği düzenlendi.

MUĞLA'DA KPSS HEYECANI

2022 Önlisans KPSS Sınavı Muğla'da da başladı. Heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Toplam 433 haber.