Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Taraftarlara kırmızı-beyaz kıyafet çağrısı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, bugün 18.00'de evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Fethiyespor yönetimi, yaptığı açıklamada 'Cumhuriyetin 100. Yılı' kapsamında taraftarlardan kırmızı-beyaz kıyafetler giymeleri konusunda çağrıda bulundu.

Fethiye'de Cumhuriyet Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Fethiye'de Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi.

Alzheimer Derneği’nde anlamlı kutlama

Fethiye Alzheimer Derneği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını sevdikleri, sevdiklerinin yakınları, üyeleri ve gönülleri ile birlikte neşe ve coşku içinde kutladı.

Seydikemer’de Cumhuriyetin 100. Yılı Coşkusu Yaşanıyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıp bayrakların ev ve iş yerlerine asılmasını istedi.

Fethiye Türk Kadınlar Birliği’nden Anlamlı Etkinlik

Fethiye Türk Kadınlar Birliği Derneği, hem Türk Kadınlar Birliği Derneği’nin yüzüncü yılı hem de Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel dernek önünde yemekli organizasyon düzenledi. Düzenlenen etkinliğe misafirler yoğun katılım gösterdi.

“Cumhuriyetimiz Emin Ellerdedir”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına özel mesaj yayımladı.

Yılmaz Vural’ın Zorlu Deplasmanlarından Biri Fethiye!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor’un rakiplerinden Menemen FK, teknik direktörlük görevine tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural’ın getirildiğini açıkladı.

Buğday ve tritikale tohumu için P hibeli destekleme

Tarımsal faaliyetlere ve üreten çiftçilerimize önem veren Milas Belediyesi hazırladığı projelerle çiftçilere destek olmaya devam ediyor.

Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali

25-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 6. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Halikarnas Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olduğu Festival mekanlarından biri Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum olacak.

TÜRÇEV'den öğrencilere eğitim

Bodrum Belediyesi ile Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) iş birliğinde öğrencilere mavi bayrak eğitimi düzenlendi 

Metro Turizm Fethiye'den lokma hayrı düzenlendi

Türkiye'nin saygın ve köklü kuruluşlarından birisi olan Metro Turizm Fethiye'den Fethiye Otogarı'nda lokma hayrı düzenlendi.

Öğrenciler Cumhuriyetin 100. yılı için koştu

Fethiye’de  Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.

Kurultay Delegesi Tilkici'den Başkan Karaca'ya ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Kongresi neticesinde CHP Kurultay Delegesi seçilen Fethiye’nin sevilen avukatlarından Aydın Tilkici, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 

Alkollü sürücü zincirleme kaza yaptı

Günlükbaşı Mahallesi’nde akşam saatlerinde alkollü olduğu iddia edilen kadın sürücü zircirleme kazaya karıştı.

Fethiye'de Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Toplu taşıma aracına arkadan çarpan motosiklet sürücüsü H.Ö.(25), olay yerinde hayatını kaybetti.

“Dünyada İklim Değişikliğinin Durumu Hiç İyi Değil”

Fethiye’de Ekim ayına girilmesine rağmen hava sıcaklıkları yaz günlerini aratmıyor. Bunu fırsat bilen turistler de Fethiye’den ayrılmamayı, tatilini sürdürmeyi tercih ediyor. Mikrofonlarımıza konuşan Sakıp Bey, iklim değişikliğine de vurgu yaptı.

Toplam 2033 haber.