Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Aras “kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor”

Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerle ilgili bilgilendirme toplantısında partililere bir konuşma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın’ı hedef göstererek “Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor” dedi. 

Karaman’dan madalyalar ile döndüler

Karaman’da 7-8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ‘Okul Sporları Serbest Güreş Türkiye Grup Şampiyonası’nda’ 2 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ve 4 sporcu da 5. olarak müsabakaları tamamladı.

Alzheimer Derneği yararına anlamlı sergi

Şair, ressam Cem Özersinci tarafından Fethiye Alzheimer Derneği yararına düzenlenen "Geçmişi Unutturma" adlı resim sergisi, 24 Şubat 2024 Cumartesi günü sanatseverler için açılacak.

Başkan Adayı Kökten’den, Mahalle Ziyaretleri

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında İncirköy ve Nif mahallelerini ziyaret etti.

Kulaç, “Yaşanan Ekonomik Sıkıntı Nedeni İle Emekli De Dertli, Çalışanda”

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşları dinleyen Saniye Kulaç “Vatandaşımızı ziyaret ediyoruz, dertleriniz dinliyoruz, görüyoruz ki üretici de mutsuz, turizmci de” diye konuştu.

Özdemir, “Güzel dönüşler oluyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. FODER Üyesi Yasin Özdemir ise fuar ile ilgili açıklamada bulundu.

Torunoğulları, “İlk izlenimim olumlu”

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan FTSO Meclis Üyesi Özkan Torunoğulları, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Akdenizli, ‘Çok Yüksek Bir Oy Oranıyla Görevimize Devam Edeceğiz’

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler hakkında konuştu. 

Uysal, “EMITT önemli bir fuar”

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal da fuarda yer aldı.

Uysal, “Fethiye Standı İlgi Görüyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. 

Muğla Fenerbahçeliler Derneği ‘Akpolat’ dedi

Muğla Demircioğlu Park Otel’de yapıldı. 2 adayın yarıştığı genel kurulda, Mehmet Kurtuluş Akpolat tekrardan başkanlık görevine seçildi.

Fethiyespor, kötü gidişata ‘dur’ diyemiyor: 2-0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 22. hafta maçında Fethiyespor, konuk olduğu GMG Kastamonuspor’a 2-0 mağlup oldu. 

Selçuk Selvi, Vatan Partisi Başkan Adayı

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken, partiler adaylarını açıklamayı sürdürüyor. Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan Adaylığı için Selçuk Selvi’nin ismi açıklandı. 

Zafer Aykaç AK Parti’de vekaleten başkan oldu

AK Parti İlçe Başkanı  Bozyel ve siyasi işler başkanı Güldürün’ün görevden alınmasının ardından vekaleten ilçe başkanlığı görevini teşkilat başkanı Zafer Aykaç’ın yürüteceği öğrenildi. 

Vergi Rekortmeni Olan Başkan Akdenizli'ye Teşekkür Plaketi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2022'de vergi rekortmeni sıralamasına giren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye teşekkür plaketi takdim etti.

MUTSO'da Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Turizm Amaçlı Kiralanacak Konutların Belgelendirmesine  ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplam 2033 haber.