Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İlk Ziyareti Rektöre Yaptılar

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödül töreni için Gaziantep’e gelen Gazeteciler Valiliği ziyaret ederek Vali Yardımcısı İlker Eker ile biraraya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan ve bu mesleğin kutsal olduğunu belirten Eker, “Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi. 

Fethiyespor Kamp İçin Antalya’ya Gidiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ikinci devrenin ilk haftasını bay geçmenin avantajını kullanarak 8 günlük Antalya kampı geçirecek. Antalya kampı içerisinde Fethiyespor, 2 hazırlık müsabakası oynayacak.

Kulaç, 'Fethiye için hazırladığım projeleri kamuoyu ile paylaşacağım'

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, bölgede görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kulaç, “Ekibimiz ile beraber söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için hazırız. Fethiye’ye kadın eli değmesinin zamanı geldi” dedi. 

Meslek ödülleri sahiplerine kavuşacak

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneğinin meslek ödülleri 10 Ocak günü sahiplerini buluyor. Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından Türkan Saylan salonunda gerçekleşecek organizasyonda ilk kez yılın habercisi ödülü sahibini bulacak.

Başkan Akdenizli, Yeni Yılı Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, 2024 yılının tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Saatcı'dan seçim süreci değerlendirmesi

Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bu dönem aday adaylık sürecinin erken başladığını ifade eden Saatcı, bunun altında yatan nedeni kendisinin de anlamadığını söyledi. 

‘Motorlu Taşıt Alım Satım Mesleki Yeterlilik’ sınavları tamamlandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Motorlu Taşıt Alım Satım Mesleki Yeterlilik’ sınavlarına 9 sektör temsilcisi ve personel katıldı.

FTSO'da eğitime 47 kişiden katılım

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından organize edilen ‘Finansal Para Yatırım Araçları ve Bunlara Yatırım Yapma Yöntemleri Eğitimi’ yoğun katılımla gerçekleşti. Prof. Dr. Yusuf Kaderli ve Doç. Dr. Ali Petek’in konuşmacı olarak katıldığı eğitimde finansal yatırım araçlarının kullanımı ve yatırım yapma konularında detaylı bilgiler verildi.

Eldirekspor’da şampiyonluğa son 1

Muğla 1. Amatör Ligi C Grubu’nda mücadele eden Eldirekspor (Fethiye Kartalları), 8.Hafta karşısında konuk olduğu Bozburun Belediyespor’u 0-3 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Fethiyespor 24Erzincanspor Maçına Hazır

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk devrenin son müsabaka haftası olan 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, yarın 14.00’te evinde Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor, maç saatini bekliyor.

Aday Adayı Kökten’den, Çamköy Kapalı Pazaryeri’ne Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Çamköy Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Kökten, halkın ve esnafın talep ve arzularını dinledi.

Fethiye’nin Melekleri Üyeleri Bir Araya Geldi

Fethiye’de binlerce kişinin sosyal mecrada buluşma yeri olan Fethiye’nin Melekleri sayfasının üyeleri, Fethiye Sakatlar Derneği’nde buluşarak doyasıya eğlendiler. Fethiye’nin Melekleri sayfasının kurucusu Ebru Korkmaz Kocaman, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Muğla Odaları ve Borsası 37’nci Ortak Toplantısı gerçekleştirdi

Muğla Odaları ve Borsa Müşterek Toplantısı’nın 37’ncisi Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın katılımıyla Bodrum’da gerçekleştirildi. Toplantıda turizm kenti olarak Muğla ilinin sorunları ve kamudan beklentiler gündeme alındı.

Zafer partisi Dalaman İlçe Başkanı Murat Koşar oldu

Muğla’nın Dalaman ilçesinde geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Zafer Partisi İlçe Başkanı Ramazan Şahin’in yerine atanan Murat Koşar ve yönetiminin tanıtım toplantısı ve İyi Parti’den istifa ederek Zafer Partisine katılan 120 üyenin rozet takma töreni gerçekleşti.

Aday Adayı Kökten Ziyaretlerini Sürdürüyor 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Patlangıç semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafının taleplerini dinleyen Aday Adayı Kökten, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. 

Fethiye Çalış Gastronomi Şenliği’ne Yoğun İlgi

Fethiye’de düzenlenen 11-20 Aralık arası Çalış Gastronomi Şenliği ve Sosyete Pazarı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Şenlikte esnaflar ve vatandaşlar Şenlik ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktardı.

Toplam 2033 haber.